VIDEO Justin Bieber, ieşire furioasă de pe scenă, după ce a fost lovit cu o sticlă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber FOTO Reuters
Justin Bieber FOTO Reuters

La doar o zi după ce a fost surprins furişându-se afară dintr-un bordel din Rio de Janeiro, Justin Bieber a părăsit scena în timpul concertului din Sao Paulo, după ce a fost lovit cu o sticlă.

În timp ce artistul în vârstă de 19 ani cânta cea mai nouă melodie, „Boyfriend“, un obiect albastru a zburat din public, lovindu-l pe Bieber, acesta scăpând microfonul din mână, după cum notează „Daily Mail“.

După un moment de şoc, Bieber a aruncat o privire urâtă publicului, s-a întors cu spatele şi a părăsit furios scena. În mod ironic, concertul a avut loc cu ocazia lansării celui mai now single, intitulat „Bad Day“

Deşi publicul l-a aşteptat timp de 30 de minute şi au cântat în speranţa că Bieber se va întoarce pe scenă şi îşi va termina concertul, artistul a preferat să lase lucrurile aşa. 

Felipe Gladiator, cel care a comentat spectacolul pentru site-ul G7 Brazilia, a spus: „Fanii nu ştiau ce se întâmplă şi au rămas pe locurile lor timp de jumătate de oră, sperând că se va întoarce pentru a termina spectacolul. Publicul a strigat, a cântat „Baby“ şi cu toate acestea nu s-a întâmplat nimic. Luminile au fost aprinse, echipa lui Bieber a început să strângă echipamentul, moment în care fanii au realizat că artistul nu se va întoarce pe scenă.“

În urma acestui incident, Bieber a devenit ţinta glumelor din cauza unui cont de Twitter creat special pentru „ofensatoarea“ sticlă de apă, care a strâns într-un timp scurt peste două milioane de adepţi, după cum spun jurnaliştii de la „Daily Mail“.

Cu toate acestea, incidentul nu a fost menţionat pe pagina oficială a lui Justin Bieber, unde tânărul star a scris doar „Te iubesc, Brazilia!“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite