VIDEO Jared Leto, mesaj pentru fanii din România: „Aştept cu nerăbdare să ne întâlnim la Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea concertului pe care trupa Thirty Seconds To Mars îl va susţine la Bucureşti, pe 5 iulie, vocalul formaţiei, Jared Leto, a transmis fanilor din România un mesaj plin de căldură. Laureat cu premiul Oscar în 2014, Leto le mulţumeşte fanilor pentru răbdarea pe care au avut-o, acesta fiind primul concert al formaţiei la noi ţară.

„Bună, România! Sunt prietenul vostru, Jared Leto, şi astept cu nerăbdare să ne întâlnim la Bucureşti, pe 5 iulie“, spune Leto în filmuleţ.

Thirty Second To Mars va ajunge în premieră în România, pe 5 iulie şi va susţine un show la Romexpo. Concertul e inclus în turneul „Love, Lust, Faith and Dreams“, care a început în 2013, în Polonia.

Concertul, anunţat iniţial pe data de 4 iulie, a fost reprogramat cu o zi mai târziu, pentru sâmbătă, 5 iulie.

În deschiderea concertului Thirty Seconds To Mars, pe scena de la Bucureşti va urca trupa americană Bad Things.

Turneul „Love, Lust, Faith and Dreams“ promovează albumul cu acelaşi nume, lansat în mai, anul trecut, despre care vocalul, Jared Leto, a spus că „este mai mult decât o evoluţie, este un nou început“.  Artistul s-a implicat atât în compunerea, cât şi în producerea celor 12 piese de pe album.

Chiar dacă debutul rockerilor americani, din 2002, cu materialul intitulat „Thirty Seconds To Mars“, nu a fost pe măsura aşteptărilor criticilor de muzică, Jared Leto şi colegii săi au reuşit să-şi creeze un nume în industria muzicală cu discurile „A Beautiful Lie“ (2005) şi „This Is War“ (2009).

Stilul muzical al trupei, care are patru albume lansate şi peste zece milioane de discuri vândute, ar putea fi descris ca o combinaţie între metalul progresiv şi rockul experimental, la care se adaugă elemente subtile din muzica electronică.

Bilete pentru concertul Thirty Seconds To Mars de la Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi de pe www.eventim.ro sub formă de bilete simple sau de pachete VIP ce includ: acces la probele de sunet, „meet and greet“ (întâlnire - n.r.) cu membrii trupei, un loc pe scenă la piesa „Up In The Air“ şi multe alte surprize.

În funcţie de categorie, biletele au fost puse în vânzare la preţurile de 160,5 lei, 192,6 lei, 256,8 lei şi 299,60 lei, iar pachetele VIP se găsesc la preţurile de 1.605 lei, 1.070 lei şi 481,5 lei.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite