VIDEO George Horga, românul de la „Vocea Americii“, a părăsit competiţia după ce a impresionat juriul cu talentul şi povestea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Horga Jr., românul care a impresionat membrii juriului „Vocea Americii“
George Horga Jr., românul care a impresionat membrii juriului „Vocea Americii“

George Horga Jr., participantul de origine română de la show-ul „Vocea Americii“ („The Voice“), a părăsit competiţia în urma probei „Knockout“.

Runda „Knockout“ este una nou introdusă de către americani, în care doi concurenţi trebuie să se „dueleze“, folosindu-se de o piesă la alegere, dar mai ales de talentele vocale. Această probă l-a adus pe românul George Horga faţă în faţă cu tânăra Caroline Pennell. Ambii fac parte din echipa condusă de Cee Lo Green, care a mărturisit că sunt tineri şi cu un viitor promiţător în faţă. Caroline Pennell l-a cucerit pe Cee Lo cu piesa „The Way I Am“ a cântăreţei indie-pop Ingrid Michaleson, în timp ce George Horga a ales să interpreteze melodia lui Ne-Yo, „Because of You“

   

În urma prestaţiei, Blake Shelton a fost de părere că George a fost „plat“, în timp ce Caroline l-a făcut să se simtă confortabil şi să o asculte. Christina Aguilera a considerat că românul are un mare potenţial de a deveni un star al muzicii, iar Caroline are capacitatea de a atrage oamenii. Cu toate acestea, alegerea lui Cee Lo Green a fost Caroline Pennell, George Horga părăsind competiţia în cea de-a treia etapă.

„Vocea Americii“, un mic pas în cariera românului

După aflarea veştii, românul a declarat, într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, că această competiţie a fost „doar un mic pas“ în cariera sa, fiind de părere că mai are multe de făcut în industria muzicii.

„Acesta este doar un alt pas mic în cariera mea. Vreau să vă fac pe toţi şi mai mândri de mine, sunt sigur că mai am multe de arătat. Cu siguranţă simt că mai am câteva lucruri de făcut în această industrie. Nu am părăsit concursul aşa cum mi-aş fi dorit, dar plănuiesc să am o carieră lungă cu care să vă fac mândri“, se arată în mesajul românului.

De asemenea, acesta a ţinut să mulţumească tuturor personaelor care l-au sprijinit şi a menţionat că munceşte din greu în Los Angeles, alături de „o echipă minunată“.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, aceştia încurajându-l şi asigurându-l că sunt mândri de el şi că nu a dezamăgit pe nimeni, la fel cum s-a întâmplat şi după primele prestaţii ale românului.

  

Tânărul de 19 ani a impresionat membrii juriului „The Voice“ încă din etapa audiţiilor pe nevăzute, nu numai prin calităţile artistice, ci şi prin povestea sa.

Părinţii lui George au emigrat din România, iar acum locuiesc în Portland (Oregon). „Tatăl meu a emigrat în SUA, apoi şi-a adus toată familia aici. Fraţi, surori, e o familie foarte mare. Mi-a povestit că a fugit de comunism, că a vrut să vină în ţara tuturor posibilităţilor. Tata s-a născut, acasă, pe duşumea. Când părinţii mei au venit aici, nici măcar nu ştiau engleză. Au construit totul de la zero“, a povestit George, în timpul show-ului.

George Horga a trecut cu bine şi peste duelul cu Juhi, coechipiera sa, împreună cu care a interpretat piesa „Best I Ever Had“ (David DeGraw). La final, Cee Lo a optat pentru românul George Horga, dar nici colega lui, Juhi, nu a părăsit competiţia, fiind salvată de Adam Levine (solistul trupei Maroon 5).

În plus, cântăreţul Miguel, care îl consiliază pe Cee Lo în acest sezon, l-a asemănat pe George cu Justin Timberlake şi Bruno Mars, dar l-a avertizat să-şi aleagă cu grijă momentele artistice.

În ciuda avântului promiţător, românul nu a reuşit să-l convingă pe Cee Lo că merită să rămână în competiţie, acesta pierzând în faţa Carolinei Pennell.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite