VIDEO Audienţă istorică la Grammy-urile din 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoria trupei Mumford & Sons a surprins publicul FOTO Reuters
Victoria trupei Mumford & Sons a surprins publicul FOTO Reuters

Cea de-a 55-a ediţie a premiilor Grammy a avut o audienţă de peste 28 de milioane de telespectatori, acesta fiind cel mai mare record după show-ul din 1993.

Cu toate acestea, potrivit cbs.com, ceremonia de anul acesta a înregistrat o audienţă mai mică faţă de cea de anul trecut, când, în cadrul galei, s-a adus un omagiu celebrei cântăreţe Whitney Houston, care a murit în ajunul premiilor Grammy, pe 11 februarie. 

Însă, clasamentul nu ia în calcul evenimentul din anul precedent deoarece acela a fost o excepţie ce a atras mai mulţi telespectatori prin prisma nefericitului incident. 40 de milioane de telespectatori au vizionat atunci gala de premiere, unde Adele a primit şase premii.

De data aceasta, ceremonia, ce a durat 3 ore şi jumătate a fost presărată cu momente artistice şi interpretări aşteptate de publicul larg. 

Justin Timberlake a cântat piesa „Suit & Tie“, Rihanna şi Chris Brown şi-au făcut apariţia împreună, după ce rapperul s-a accidentat, iar Elton John, Frank Ocean şi Carrie Underwood au cântat.

Mai mult, potrivit agenţiei care se ocupă cu monitorizarea reţelelor de socializare, Grammy-urile de anul acesta au depăşit un nou record, având peste 18,7 milioane de comentarii în reţelele sociale, o mărire de 44% faţă de gala de premiere de anul trecut.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite