Victor Rebengiuc „urcă“ în Taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul va susţine un moment în spectacolul aniversar al trupei Taxi
Actorul va susţine un moment în spectacolul aniversar al trupei Taxi

Actorul Victor Rebengiuc este invitat special în spectacolul aniversar al trupei Taxi, care va avea loc pe 17 martie, la Sala Palatului din Capitală, prin care formaţia sărbătoreşte 15 ani de activitate. Artistul se alătură unei „distribuţii“ de excepţie: Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal şi Grupul de copii Do Re Mi

„Mă simt onorat să iau parte la sărbătorirea celor 15 ani de existenţă şi desfătare pe care ni i-a oferit trupa Taxi, o formaţie pe care o stimez şi o apreciez extraordinar de mult“, a declarat Victor Rebengiuc.

Una dintre cele mai iubite formaţii din România, trupa Taxi este apreciată pentru mesaj, versurile inteligente, umor şi sound. Fondator, compozitor şi textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu şi-a pus întregul suflet în acest proiect.

Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, şapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-şi spune povestea. O va face în stilul caracteristic, cu autoironie şi umor. Cu acest prilej, trupa va lansa şi albumul „15“.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange,librăriile Humanitas, Cărtureşti, şi online, pe www.eventim.ro. Biletele costă 50, 80, 120 şi 150 de lei.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite