Vanotek lansează „Happier”, cel mai recent single cu sound retro synth wave şi vibe de vară - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vanotek

Vara continuă cu cel mai recent single Vanotek „Happier”, care are un sound funk dance, melancolic şi sensibil. Piesa a fost compusă şi produsă de Vanotek, mix şi master Sergiu Musteaţă, iar videoclipul a fost regizat de Edward Aninaru, DoP - Shivashish Ahuja.

Happier e acea piesă care însoţeşte zilele de libertate şi de bucurie de a trăi viaţa la maximum”, a spus Vanotek.

Anterior acestui single, Vanotek a prezentat single-ul „Weekend” în colaborare cu Veve Milah, o piesă dance, în engleză şi spaniolă, ca o zi de vară, cu o doză de optimism şi energie.

Anul trecut, Vanotek a lansat „Someone” feat. Denitia şi a produs cele două piese de la Bastard! - „You Lose” şi „F..k That”.                  

„F..k That” a fost extrem de bine poziţionată în topul Shazam Rusia, unde a ajuns până pe locul 1, devansând artişti precum The Weeknd, Dua Lipa, dar şi în clasamentele radio de acolo, iar în top Shazam Global, a fost pe locul 21. Pe YouTube, piesa are peste 10 milioane de vizualizări.

Vanotek este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi producători din România, câştigător al discului de platină pentru „Tell Me Who” în Rusia şi CIS.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite