Ucraineanul care şi-a arătat fundul la Eurovision 2017 spune că nu regretă gestul: care au fost intenţiile farsorului

0
0
În urma deciziei instanţei, paşaportul farsorului a fost confiscat, iar tânărul are interdicţie să părăsească ţara pe durata investigaţiei FOTO Facebook
În urma deciziei instanţei, paşaportul farsorului a fost confiscat, iar tânărul are interdicţie să părăsească ţara pe durata investigaţiei FOTO Facebook

Ucraineanul care a urcat pe scenă în finala Eurovision 2017, în timp ce cânta Jamala, şi şi-a dat pantalonii jos în faţa publicului şi a telespectatorilor, a declarat că nu regretă cele întâmplate, deşi fapta sa l-ar putea costa până la cinci ani de închisoare şi o amendă.

Vitalii Sediuk, reporterul în vârstă de 28 de ani, celebru pentru farsele făcute unor staruri ca Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper, Will Smith şi Kim Kardashian, a fost pus sub control judiciar şi riscă până la cinci ani de închisoare şi o amendă pentru „vandalism“, după ce, în finala Eurovision 217, a urcat pe scenă în timpul recitalului cântăreţei ucrainiene Jamala, câştigătoarea de anul trecut, şi şi-a arătat fundul gol în faţa camerelor de luat vederi. 

În urma deciziei instanţei, paşaportul său a fost confiscat, iar tânărul de 28 de ani are interdicţie să părăsească ţara pe durata investigaţiei. Cu toate acestea, celebrul farsor nu are nicio mustrare de conştiinţă şi afirmă că nu regretă gestul.

 „Nu regret. Nu am nimic împotriva Eurovision. De data aceasta am vrut să fac ceva de care oamenii să îşi amintească“, a declarat Sediuk, potrivit AFP, citat de Agerpres. 

Comitetul ucrainean de organizare al concursului Eurovision a calificat, la rândul său, comportamentul lui Sediuk drept „'inacceptabil'“, subliniind în acelaşi timp că finala competiţiei a avut loc sub „un nivel maxim de securitate“.

Vitali Sediouk „trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile sale'“, a spus într-un comunicat producătorul adjunct al ediţiei din 2017 a concursului, Pavlo Gritsak, afirmând de asemenea că este „revoltat'“.

Vitalii Sediuk, celebru pentru farsele făcute vedetelor de la Hollywood

Perturbatorul este chiar Vitalii Sediuk, un reporter ucrainean în vârstă de 28 de ani, celebru pentru farsele de tip ambuscadă făcute unor staruri ca Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper, Will Smith, Kim Kardashian şi Gigi Hadid.

Şirul de farse ale tânărului a început la 1 septembrie 2011, când i-a dăruit Madonnei un buchet de hortensii, flori pe care cântăreaţa le detestă, şi a făcut-o să îşi ceară scuze că a vorbit urât despre aceste flori. Mai apoi, în 2012, şi Will Smith a fost victima bărbatului, odată cu lansarea „Men in Black 3“ de la Moscova, când reporterul i-a mărturisit actorului că este un mare fan de-al său şi i-a sărit în braţe, încercând să-l sărute. Will Smith l-a împins şi chiar l-a plesnit peste faţă, spunându-i: „Care e problema ta, prietene?“. În 2013, la gala premiilor Grammy, Sediuk a urcat pe scenă spunând că primeşte premiul în numele cântăreţei Adele.

În 2014, Vitalii nu a pierdut nicio ocazie să pună vedetele într-o situaţie stânjenitoare şi a îngenunchiat în faţa lui Bradley Cooper pe covorul roşu, la gala Guild Awards, strângându-l în braţe, repetând scena şi cu Leonardo DiCaprio. În luna mai a aceluiaşi ani, şi-a băgat capul sub rochia actriţei America Ferrera, la Festivalul de Film de la Cannes şi l-a atacat pe Brad Pitt la lansarea filmului „Maleficent“, din New York, incident în urma căruia a fost condamndat la închisoare şi a depus muncă în folosul comunităţii. Nici asta nu l-a oprit, căci în 2015 a sărutat-o pe Miranda Kerr pe covorul roşu, iar anul trecut a încercat să-i sărute posteriorul lui Kim Kardashian, la Paris, după ce cu o săptămână mai devreme, în timpul evenimentul Săptămâna Modei de la Milano, s-a apropiat de Gigi Hadid şi a încercat să o ridice în braţe.

Chiar şi după toate aceste nebunii, arestări şi bătăi încasate de la bodyguarzi, Vitalii Sediuk se dovedeşte de neoprit şi reuşeşte să facă rost de legitimaţie de presă, se strecoară printre jurnalişti şi forţele de ordine şi ajunge din nou în lumina reflectoarelor, ultima victimă fiind compatrioata Jamala, de la Eurovision 2017.

Mai multe - Muzică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite