Trupa Taxi îl ironizează pe Klaus Iohannis într-o piesă: „Un sas, un sas, un sas” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dan teodorescu taxi

Trupa pop-rock „Taxi”, al cărei solist este Dan Teodorescu, a lansat o piesă satiră, dedicată preşedintelui României. Versurile ironizează prestaţia politică a lui Klaus Iohannis şi fac trimitere la originea sa etnică, motiv pentru care unii ascultători l-au criticat pe artist pentru tendinţele xenofobe.

„Păi cine a zis în vară, cine mi-a spus mie, că nu mai este nicio pandemie: un sas, un sas, un sas,

Deci cine, cine mă obligă să cred invitabil că e iresponsabil: un sas, un sas, un sas

Şi cine vrea puterea, vrea noi teritorii, vrea tot, inclusiv procurorii: un sas, un sas, un sas

Şi cine ocroteşte cu grijă de mămică, o şleahtă, o gaşcă, o clică: un sas, un sas, un sas

Şi cine mă jigneşte şi cu vorba şi cu fapta, şi cine îmi povesteşte că stânga e drapta: un sas, un sas, un sas

Şi cine îmi explică fără scruple, fără ruşine, că răul e de fapt bine: un sas, un sas, un sas

Şi cine nu înţelege că s-ar putea să belească puţa dacă apare Codruţa: un sas, un sas , un sas”, sunt versurile piesei.

Trupa a primit numeroase mesaje de susţinere pentru noua piesă, dar şi câteva comentarii care remarcă discursul uşor xenofob. 

 „Deşi repetarea originii de sas ma poate duce şi cu gândul la xenofobie, cred ca mesajul per total este corect poziţionat.”, a scris un internaut.

Nu este pentru prima dată când Dan Teodorescu critică public scena politică. În 2019, un discurs plin de înjurături la adresa PSD al solistului trupei TAXI, susţinut în timpul unui concert de la Berăria H din Bucureşti, a devenit viral pe Facebook.

În înregistrare, Dan Teodorescu apare stând pe scenă, explicând că „într-o ţară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe «m..e». Nu mai avem ce să le dăm, căci ne-au luat tot: banii, visele speranţele şi doar atât mai avem să le dăm“.

F...-ţi morţii mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuţiile de la angajat la angajator şi să spui că o să fie bine? (...) Noi suntem aici datorită lui f..i! Părinţii noştri s-au fu...t şi asta este foarte bine. Partea proastă este că şi părinţii altora s-au fu..t şi uite aşa au apărut Liviu Dragnea, Şerban Nicolae, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Dănuţ Andruşcă Doamne fereşte, Petre Daea Doamne fereşte de două ori, Viorica Dăncilă Doamne fereşte întruna, în continuu practic. Şi cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f..i, pentru că ăla va fi doar începutul şi vom fi sfârşiţi. Într-o bună zi îl vom pierde şi pe m..e, iar într-o ţară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe m..e. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele speranţele şi doar atât mai avem să le dăm”, spunea Dan Teodorescu.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite