Top Zelist: Inna şi Smiley, surclasaţi de un manelist în topul artiştilor cu cele mai multe vizualizări pe YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inna se află pe locul trei pe Youtube, după numărul de vizualizări FOTO Facebook
Inna se află pe locul trei pe Youtube, după numărul de vizualizări FOTO Facebook

Platforma YouTube se bucură în România de o popularitate foarte crescută, mai ales în rândul nativilor digitali. Astfel, Zelist Monitor a realizat un raport cu privire la trendurile din acest mediu şi evidenţiază că vloggerii şi cântăreţii se bucură de un succes sporit, având zeci de milioane de vizualizări.

Cele mai vizionate categorii de conţinut pe Youtube sunt cele legate de activitatea vloggerilor şi cele legate de muzică, arată o monitorizare Zelist pentru a doua jumătate a anului 2017.  

În categoria artiştilor, manelistul Dani Mocanu se află pe primul loc în topuri, reuşind să surclaseze artişti recunoscuţi precum Smiley şi Inna. 

Astfel, Dani Mocanu Oficial se află pe primul loc cu 89,6 milioane de vizualizări pentru 19 clipuri şi aproape 928.000 de abonaţi.

Smiley se află pe locul doi, acumulând 68,36 milioane de vizualizări, având 20 de clipuri şi 475.000 de abonaţi. În ciuda faptului că Inna are 3,8 milioane de abonaţi pe YouTube, după media de vizualizări se află pe locul trei, cu 68,2 milioane de vizualizări pentru 28 de clipuri.

image

Smiley FOTO ProTV

Topul complet poate fi accesat AICI.

„Topurile noastre se referă la conţinutul nou şi la afişările aferente acestuia. Delimitarea pe categorii a bloggerilor ţine cont de tipul predominant de conţinut abordat (cu alte cuvinte, există vloggeri generalişti care au şi conţinut de gaming sau vloggeri de gaming care au şi materiale de tip opinie, însă acestea nu sunt predominante în respectivul cont)“, notează Zelist. 

Zona de vloggeri generalişti este condusă de Selly, care, potrivit monitorizării, a avut peste 43,4 milioane de vizualizări în a doua jumătate a anului 2017 şi a ajuns la 1,1 milioane de abonaţi.

Este urmat de Simion Tomiţă, cu 38,7 milioane de vizualizări şi 225.000 de abonaţi, şi de Alexandru Bălan, cu 32,8 milioane de vizualizări şi 502.000 de abonaţi. 

Zona de vloggeri de nişă este dominată de George Buhnici, cu 13,6 milioane de vizualizări şi aproape jumătate de milion de abonaţi, urmat de Zero.Miz- şi ORZAnimale. 

george buhnici foto pro tv

Gheorghe Buhnici FOTO ProTV

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite