Tarja, înainte de concertul de la ARTmania: "Iubesc minunatul oraş Sibiu şi fermecătorul său Centru Vechi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tarja revine în România cu un concert la Sibiu
Tarja revine în România cu un concert la Sibiu

Tarja, cântăreaţa cu voce de cristal, ale cărei show-uri grandioase au impresionat întreaga lume, îşi va reîntâlni fanii din România într-un concert care va avea loc sâmbătă, 29 iulie 2017, în Piaţa Mare din Sibiu.

“A fost pentru mine o imensă bucurie să fiu invitată, de-a lungul timpului, atât pentru concerte clasice, cât şi pentru concerte rock la Sibiu. Iubesc minunatul oraş Sibiu şi fermecătorul său Centru Vechi şi sunt foarte încântată să revin, pentru Festivalul ARTmania. Înseamnă enorm pentru mine", a declarat interpreta. 

"Pentru un artist ca mine, România este o ţară foarte importantă, un loc în care am fost întotdeauna întâmpinată cu multă căldură, oriunde aş fi cântat. Ceea ce am primit de la fanii români este extraordinar! Vă mulţumesc tuturor! Abia aştept să fiu din nou alături de voi!”, spune Tarja, soprana şi pianista finlandeză care a obţinut faima internaţională ca solistă a trupei Nightwish

Interpreta este invitată acum să îşi prezinte noul album, în premieră în Transilvania, la cea de-a 12-a ediţie a festivalului ARTmania. Tarja vine la Sibiu în cadrul turneului "The Shadows Show”, început la finalul anului trecut pentru promovarea unora dintre cele mai recente materiale ale sale - EP-ul "The Brightest Void" şi albumul "The Shadow Self".

Toate acestea se vor auzi în Piaţa Mare din Sibiu, în cadrul unui concert care se anunţă memorabil: de la „Undertaker”, o felie grandioasă de metal simfonic – aşa cum o descria critica, la alte bijuterii de pe albumul “The Shadow Self”. Publicul ARTmania ar putea trece, alături de regina rock-ului simfonic, de la reprizele dramatice de pian din “Innocence”, către reprize în forţă de rock progresiv sau heavy din “Demons”. Sau s-ar putea pierde printr-o adevărată aventură în lumea din umbră, pe sound-urile grave ale piesei “Love To Hate” – un cântec cu versuri profunde, de o sensibilitate extremă, considerat o fereastră către cea mai întunecată parte a unui suflet. Aşa cum se întâmplă mereu în concerte, fanii ar putea fi uimiţi şi de piesa “Supremacy”, un cover după Muse pe care Tarja îl reinterpretează atât de elaborat, în inconfundabilul său stil, încât pare o compoziţie proprie.

Indiferent de piesa care îl va putea impresiona cel mai mult pe fiecare spectator în parte, Tarja, una dintre cele mai bune cântăreţe ale lumii, îşi va ului audienţa cu vocea ei amplă şi grandioasă, care o menţine în lumina reflectoarelor şi îi confirmă, concert după concert, locul în seria celor mai bune cântăreţe ale lumii.

Desăvârşită atât în interpretarea partiturilor clasice, cât şi în reprizele de metal simfonic, Tarja rămâne cea mai bună voce cross-over a Europei. Dincolo de cântecele care au consacrat-o, aplaudate cu ovaţii în toate colţurile lumii, Tarja şi-a uimit fanii la finalul lunii trecute cu o prelucrare a unui cântec care făcea senzaţie în 2015 pe coloana sonoră a unui film horror argentinian.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite