Spellground Festival: Noi nume confirmate. Cine sunt artiştii care vor concerta pe malul Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ Rene „Noir“ Kristensen se alătură artiştilor care vor concerta la prima ediţie Spellground Festival FOTO Facebook
DJ Rene „Noir“ Kristensen se alătură artiştilor care vor concerta la prima ediţie Spellground Festival FOTO Facebook

Organizatorii Spellground Festival, care se va desfăşura în perioada 12-14 august pe malul Dunării, lângă Cetatea Capidava, au anunţat o serie nouă de artişti internaţionali care vor urca pe scena evenimentului.

După Fritz Kalkbrenner, Crew Love, Dennis Ferrer, Andre Hommen şi Alex Kennon, noi nume internaţionale sunt anunţate pe scena Electro de la Spellground Festival 2016.

Tube & Berger, unul dintre cele mai hot duo-uri de seasoned house din lume, cu peste 25 de milioane de play-uri în YouTube şi unul dintre cele mai bine vândute act-uri în anii 2013 şi 2014 în Beatport, urcă pe scena Spellground Festival 2016 cu un Live Act.

Din Danemarca vine Rene „Noir“ Kristensen, DJ-ul care împreuna cu Haze (proiectul Noir & Haze) a lansat unul dintre cele mai mari hituri ale ultimilor zece ani, „Around“. Piesa l-a inspirat chiar pe Solomun (Diynamic Music), remixul acestuia fiind nelipsit din mai toate seturile DJ-ilor internaţionali şi devenind imnul sezonului 2012 pe Insula nopţilor albe, din Ibiza.

Un vibe exotic aduce pe scena Spellground Aquarius Heaven, fost cântăreţ de reggae dancehall şi hip-hop, actualmente cunoscut ca artist de muzică electronică.

Chopstick and JohnJon este un proiect berlinez, născut în urmă cu un deceniu de geniile din spatele casei de producţie Suol - Chi-Thien Nguyen şi John B. Muder. 

Stereo Express vine cu un sintetizator de calitate, chitară, saxofon şi pian – exact acele lucruri care l-au propulsat pe Chris în topul listei alături de cei mai mari artişti de muzică house. 

Lista artiştilor care vor urca pe scena Electro este completată de unii dintre DJ-ii care reprezintă cel mai bine cultura muzicii electronice în România: Pagal, Mano şi Negru.

Pe Main Stage vor urca Toulouse Lautrec, ROA şi CTC (DOC, Vlad Dobrescu, DJ Nasa şi Deliric), iar pe scena Newcomers îi puteţi vedea şi asculta pe Lisier Collectif, Satellites şi The Speakers.

Englezii de la The Kooks, duo-ul norvegian Röyksopp, belgienii de la Oscar and The Wolf, Amber Run, Soul Clap, Wolf+Lamb, PillowTalk şi Nick Monaco sunt cap de afiş la prima ediţie a festivalului. Printre numele româneşti ce vor urca pe scenă se numără Robin and the Backstabbers, Les Elephants Bizzares, Byron, Grimus, YellLow, We Singing Colors, Loungerie II, The Pixels, K-LU, The Brad Pits şi Otherside.

image

Preţul abonamentului pentru trei zile va rămâne până la data de 12 aprilie de 255 de lei. De asemenea, organizatorii vin cu două oferte speciale pentru grupurile de prieteni: Spell 4 (patru abonamente/trei zile la 920 de lei, în loc de 1020 lei) şi Spell 8 (opt abonamente/trei zile la 1760 lei, în loc de 2040 lei). Biletele pentru trei zile de festival sunt disponibile pe site-ul eventim.ro, în reţeaua de distribuţie Eventim şi pe bilete.ro, în oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro sau în magazinele Germanos.

Spellground Festival 2016 se anunţă a fi o experienţă de 72 de ore de muzică live, activităţi artistice şi culturale şi distracţie, toate în aer liber. Aflată la 160 de kilometri distanţă de Bucureşti şi 65 de kilometri faţă de Constanţa, locaţia Spellground se află pe malul Dunării, între Seimeni şi Dunărea, la doar câţiva paşi de una dintre cele mai importante fortificaţii romane de la începutul secolului al II-lea, Cetatea Capidava. 

Astfel, Spellground Festival îşi propune să ofere mai mult decat un spatiu muzical, având înclinaţie culturală şi propunând promovarea, dezvoltarea şi readucerea atenţiei spre o zonă cultural-istorică, poate uitată sau chiar necunoscută pentru mulţi. Festivalul se va desfăşura pe o suprafaţă de 12 hectare – spaţiu deschis, apă şi plajă, pădure care va oferi publicului zone de camping, spaţii de agrement, locuri de întâlnire, vestiare, duşuri, supermarket, puncte sanitare şi puncte medicale, zone de relaxare şi multe alte facilităţi.

Mai multe detalii despre Spellground Festival 2016, despre trupele ce vor urca pe cele trei scene ale festivalului, despre pachetele de camping şi ofertele pentru bilete găsiţi pe site-ul evenimentului sau pe pagina oficială de Facebook.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite