Sore a lansat o piesă nouă şi a anunţat că este însărcinată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa şi actriţa Sore Mihalache (25 de ani) a anunţat, odată cu lansarea noului său single, „Când vremea e rea“, că este însărcinată cu avocatul Mircea Julean, cei doi urmând să devină părinţi pentru prima oară în 2016.

UPDATE: Sore a anunţat, miercuri, 28 octombrie, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, că aşteaptă o fetiţă. Totodată, solista a spus că bebeluşul se va naşte în luna martie a anului viitor şi că îşi doreşte să fie „o mireasă slabă, ca să poată bea două pahare“, lăsând să se înţeleagă că plănuieşte să se mărite cu Mircea Julean după ce va deveni mamă.

Însărcinată în patru luni, Sore şi-a anunţat fanii că va deveni mămică prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook. „Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie...voi fi mămică! Piesa şi clipul de mai jos reflectă exact ceea ce trăiesc acum şi mă bucur să transmit asta, inedit, muzical“, a scris solista.

Sore Mihalache şi Mircea Julean (foto jos) s-au cunoscut în urmă cu un an şi jumătate, iar de atunci formează un cuplu. Potrivit „Click!“, cei doi locuiesc împreună, iar, de-a lungul timpului, au schimbat mai multe locuinţe în încercarea de a păstra discreţia asupra relaţiei lor.


Avocatul Mircea Julean FOTO Arhivă personală Mircea Julean/Facebook

image

Piesa „Când vremea e rea“, produsă în studiourile HaHaHa Production, este compusă de Şerban Cazan, Marius Pop, Theea Miculescu, Smiley şi Sore, iar versurile poartă semnătura a trei artişti: Sore, Smiley şi Theea Miculescu. Videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga, a fost filmat într-un apartament din zona cartierului bucureştean Primăverii.

„Bucuria mea este imposibil de descris, pentru că piesa «Când vremea e rea» vorbeşte despre cel mai frumos moment pe care îl pot trăi. Voi deveni mamă în curând şi am încercat să cuprind emoţia de linişte şi echilibru în versurile piesei şi în povestea clipului. Îmi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa în studiourile HaHaHa, într-o seară ploioasă, unde ne-am adunat Şerban, Smiley, Theea şi cu mine şi ne-am lăsat inspiraţi de zâmbetul pe care îl afişam de câteva luni deja. Au fost complicii mei şi spun cu mâna pe inimă că piesa descrie exact ceea ce simt. În acelaşi timp, oricine se poate regăsi în piesa «Când vremea e rea», pentru că cele mai frumoase clipe în doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasă“, a mai spus Sore Mihalache.

Sorina „Sore“ Mihalache s-a născut pe 3 noiembrie 1989 în Bucureşti şi a devenit cunoscută graţie serialului „Pariu cu viaţa“ şi trupei pentru adolescenţi LaLa Band. În copilărie şi adolescenţă a participat la mai multe competiţii muzicale, printre care „Ploaia steluţelor“, unde a obţinut locul al treilea. La vârsta de 17 ani, Sore a fost remarcată de producătorii de la Play&Win, în cadrul emsisiunii „Faimoşii – My band, by Marius Moga and Cătălin Măruţă“. Alături de Play&Win, artista a format trupa Crazy Win, iar în 2009 au lansat piesa „Beautiful Lover“.

În 2011, Sore a semnat un contract cu MediaPro, iar de a atunci a lucrat alături de Smiley şi HaHaHa Productions şi a colaborat o vreme cu trupa LaLa Band. În luna septembrie a aceluiaşi an a primit rolul personajului Sorina Năstare în serialul „Pariu cu viaţa“, difuzat de Pro TV. Ulterior, Sore şi-a lansat o carieră muzicală solo, a participat la show-ul „Dansez pentru tine“, unde s-a clasat pe locul al doilea în finală, alături de Dark George, a apărut în telenovela „O nouă viaţă“, iar anul acesta a jucat în fimul „De ce eu?“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite