Solistul trupei Aerosmith, „trubadur“ pe străzile din Helsinki: cântăreţul a dat microfonul pe sticlele de vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost
fondată în 1970 FOTO Reuters
Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost fondată în 1970 FOTO Reuters

Steven Tyler, solistul trupei rock Aerosmith, a cântat pe străzile din Helsinki la un xilofon improvizat, după ce, cu puţin timp înainte, se distrase în acelaşi loc cu un violonist.

Aflat în turneul european „Let Rock Rule World Tour“, Steven Tyler (66 de ani), solistul trupei Aerosmith, a cântat, în timpul liber rămas, la un xilofon improvizat din sticle de vin umplute cu apă, pe străzile din Helsinki.

Tyler a cântat la un xilofon format din bambus, frânghie şi aproximativ 20 de sticle, care aparţine muzicianului Fedor Grigorev, ce cântă frecvent în centrul oraşului Helsinki. Mândrul de reuşita sa, Tyler a postat videoclipul pe Facebook, acolo unde poate să fie auzit în timp ce râde şi se bucură de măestria de care dă dovadă în ceea ce priveşte spectacolul improvizat.

Aceasta nu este prima ocazie cu care Steven Tyler se pune în postura unui trubadur. Un fan de-al său a postat, de curând, un videoclip în care rockerul stătea alături de un violonist în acelaşi oraş, pe o alee pietruită, bătând ritmul piesei din palme. La finalul melodiei, solistul a aplaudat şi a erupt în urale.

Mai mult, după ce a cântat pe străzi, Tyler s-a reîntors la hotel. Acolo a realizat un videoclip în care arăta cum încerca să introducă un bileţel sub uşa camerei unde era cazată Miley Cyrus, vedetă ce se afla în Helsinki pentru a susţine un concert. În clip, vedeta rock a încercat să strecoare un bilet pentru cântăreaţa în vârstă de 21 de ani, spunând că Miley „era foarte, foarte, foarte somnoroasă“. După ce a încercat de mai multe ori să împingă mesajul sub uşă a renunţat. Probabil faptele artistul încearcă să evidenţieze că el încă trăieşte viaţa în stil rock and roll.

Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock.

Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări, 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în „Rock and Roll Hall of Fame“ în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista „Rolling Stone“.

Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american, care a concertat şi la Bucureşti, în 2010, se numără „Walk This Way“, „Cryin’“, „Janie’s Got A Gun“, „Dude (Looks Like A Lady)“, „Dream On“ şi „I Don’t Wanna Miss A Thing“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite