Smiley continuă maratonul de confesiuni muzicale cu „Să-mi fie vara“, o nouă piesă cu videoclip VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley continuă maratonul de 10 videoclipuri cu piesa „Să-mi fie vară“
Smiley continuă maratonul de 10 videoclipuri cu piesa „Să-mi fie vară“

Smiley a lansat, sâmbătă, o melodie cu videoclip, intitulată „Să-mi fie vara“, a patra din cadrul proiectului #Smiley10, prin care artistul aniversează 10 ani de carieră solo printr-o nouă lansare pe data de 10 a fiecărei luni.

„Să-mi fie vară“, cel de-al patrulea single din seria de 10 pe care Smiley şi-a propus să le lanseze pe parcursul anului, este un imn al vieţii, al bucuriei de a trăi.

„Eu cred în libertatea absolută, visez la oameni liberi şi fericiţi. Cam asta am vrut să spun în piesă, că depinde de noi cum ne facem viaţa şi ce alegem de fiecare dată să vedem din ea. Eu am ales cea mai bună variantă, să cânt viaţa în cele mai frumoase note“, a spus Smiley. 

În videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga Smiley prezintă o zi distractivă petrecută cu prietenii şi echipa HaHaHa Production, printre care: Sore, Doc, Cabron, Sebastian Seredinschi şi Silviu Paşca.

Aşa mi-ar plăcea să arate fiecare zi din viaţa mea şi a voastră, să trăim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim lângă noi. A fost o zi cu veselie maximă, o zi-petrecere cu oamenii mei dragi, în care nici măcar nu am simţit că suntem la filmarea unui videoclip“, a mai spus cântăreţul.

În luna martie, artistul HaHaHa Production a lansat proiectul #Smiley10, un maraton de lansări, inovaţii şi confesiuni muzicale multimedia, prin care sărbătoreşte 10 ani de carieră solo pe parcursul unui an întreg. Până acum, Smiley a lansat trei videoclipuri pentru piesele: „Flori de plastic“, „De unde vii la ora asta“ şi „Domnu' Smiley“. Pe 1 iunie, Smiley a sărbătorit 10 ani de carieră solo printr-un concert la Arenele Romane.

Tot în cadrul proiectului #Smiley10, artistul îşi va lansa albumul nou, al patrulea din carieră, şi-a lansat vlogul Smiley Omul pe canalul sau de YouTube, a devenit primul artist care are propria colecţie de GIF-uri, inspirată din versurile, chipul şi reacţiile lui, va avea colecţii aniversare de haine şi accesorii în cadrul magazinului online hastore.ro şi va avea nenumărate acţiuni prin care să-şi recompenseze comunitatea pentru fidelitate şi afecţiune. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite