Roxen a lansat o nouă variantă a piesei „Alcohol You“, cea pe care o va cânta pe scena Eurovision 2020 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanta României la Eurovision 2020, Roxen (20 de ani), a înregistrat o nouă variantă a piesei „Alcohol You“, cea pe care o va cânta în mai, pe scena de la Rotterdam.

Pe 1 martie, publicul şi juriul au ales piesa pe care Roxen o va cânta în luna mai la Rotterdam, „Alcohol You“. Pentru a reprezenta cât mai bine România la Eurovision 2020, nu doar Roxen se pregăteşte intens, ci şi piesei „Alcohol You“ i-au fost aduse îmbunătăţiri. 

Noua variantă a piesei are o încărcătură emoţională puternică şi pune în evidenţă forţa din vocea artistei, spun reprezentanţii acesteia. 

Vorbind despre piesa câştigătoare la Selecţia Naţională pentru Eurovision 2020, Roxen a mărturisit: „Mai importante decât micile probleme şi dramele trecătoare, decât neînţelegerile de cuplu sau cu prietenii şi familia, decât problemele de la şcoală sau serviciu sunt echilibrul, găsirea liniştii interioare şi conectarea cu tine. Acela este momentul în care eşti cu adevărat fericit, când aşteptările tale au legătură directă cu realitatea, când nu mai ceri de la alţii ceea ce tu nu îţi oferi, când renunţi să mai fii gelos, pentru că începi să înveţi să ai încredere în oameni. Acela este momentul în care reuşeşti să fii în competiţie doar cu tine, ca să-ţi poţi atinge ţelurile în raport cu persoana ta şi nu cu aşteptările celorlalţi.“

Mesajul piesei „Alcohol You“

„Alcohol You“ este descrisă drept un autentic imn al iubirii universal, o piesă a cărei protagonistă parcurge un întreg spectru de emoţii: tristeţe, disperare, speranţă, culminând cu o victorie asupra propriei fragilităţi şi nesiguranţe. 

Textul piesei a fost compus de Ionuţ Armas şi Breyan Isaac, acesta din urmă fiind cântăreţ, compozitor, producător şi pianist american. De-a lungul carierei sale, Isaac a colaborat cu artişti precum David Guetta, Flo Rida, Pitbull, Wiz Khalifa, Nicki Minaj, G-Eazy şi a câştigat un premiu Grammy pentru cel mai bun album reggae, pentru contribuţia sa la piesa „Stony Hill“, a lui Damian Marley.

„«Alcohol You» are foarte multe emoţii şi sentimente, trebuia să fac parte din această compoziţie. Sentimentul din spatele piesei este dat de nostalgie, iar eu rezonez cu acesta. Roxen transmite extraordinar această piesă şi emoţia din ea“, a declarat Breyan Isaac.

De muzică şi producţie s-a ocupat Viky Red, un tânăr producător care a mai lucrat cu Mark Stam, AMI şi Alina Eremia. Totodată, el este „responsabil“ pentru producţia piesei „Ce-ţi cântă dragostea“, primul single al reprezentantei României la Eurovision 2020. 

„Modul în care Roxen transmite această piesă e uluitor, mă surprinde de fiecare dată. O simte şi mă bucur că interpretarea ei a ajuns la public şi la juriu. Vom continua să lucrăm împreună şi vom face tot posibilul să mergem la Rotterdam cu cea mai bună variantă a piesei şi cu un show impresionant“, a declarat Viky Red, producătorul piesei „Alcohol You“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite