Articol publicitar

Revelion 2020 în Bucureşti: concerte în aer liber sau în interior

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Tu ce faci de Revelion?” Este clasica întrebare ce apare pe buzele tuturor încă din luna octombrie a fiecărui an şi toţi trebuie să avem deja răspunsul pregătit, fie el şi indecis. Şi anul acesta, cele mai bune oferte pentru Revelion 2020 au apărut încă din luna septembrie şi, cum tot ce-i frumos nu durează prea mult, trebuie să te hotărăşti rapid ce faci dacă vrei să-ţi petreci noaptea dintre ani în locul preferat şi la cel mai bune costuri.

Revelion în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Deşi tot mai mulţi bucureşteni îşi aleg din timp destinaţii din străinătate sau din alte zone ale ţării pentru Anul Nou, o mare parte din locuitorii capitalei aşteaptă până în ultimul moment să vadă programul tradiţionalului Revelion în Piaţa Constituţiei, organizat în fiecare an de PMB.

Anul trecut, zeci de mii de oameni nu au ţinut cont de frigul de afară şi s-au înghesuit să-l vadă live pe renumitul DJ – ATB, dar şi nume sonore ale industriei musicale din România precum Delia, Carla’s Dreams, The Motans, Antonia, Irina Rimes, Mark Stam şi alţii.

Programul pentru anul acesta nu este încă anunţat şi, după cum suntem deja obişnuiţi, probabil va mai dura până vom afla ce surprize ni s-au pregătit. La urma urmei, este un eveniment cu intrare liberă şi tradiţia ne-a învăţat deja la ce să ne aşteptăm: mega spectacol pe scenă şi pe cer, cu sau fără ger.

Dacă nu vrei totuşi să aştepţi până în ultimul moment şi cauţi o locaţie din Bucureşti în care să sărbătoreşti, află că ofertele au început să împânzească internetul şi acum e cel mai bun moment să profiţi de ele!

Imagine indisponibilă

Revelion 2020 la Berăria H – Oraşul cu Chef de Viaţă  

Cunoscută drept “cea mai mare berărie din Sud Estul Europei” şi catalogată ca fiind una din cele 3 minuni ale Bucureştiului, Berăria H organizează şi anul acesta un revelion de proporţii la care sunt aşteptaţi peste 2000 oameni. Pe scenă vor urca, pe rând, Horia Brenciu & HB Orchestra + Nelu Vlad & formaţia AZUR, dar Oraşul cu Chef de Viaţă se laudă cu un adevărat spectacol şi în farfurie: peste 50 de tipuri de mâncare (care mai de care) şi băutură la discreţie pe tot parcusul nopţii pentru toţi norocoşii care prind locuri anul acesta.

Dacă eşti tentat să-ţi rezervi deja locurile pentru Revelion 2020 la Berăria H din Bucureşti, află că tocmai s-au pus în vânzare ofertele EARLY BIRD – în număr limitat. În funcţie de categoria aleasă, preţurile variază de la 420 lei până la 720 lei şi acoperă absolut toate costurile (open bar & open buffet pe toată durata evenimentului + acces la spectacol).

Mai multe detalii găseşti oricum pe www.berariah.ro, iar până te hotărăşti poţi să arunci o privire peste atmosfera de anul trecut.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite