„Reginele“ Lady Gaga şi Conchita Wurst vor cânta pe aceeaşi scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga şi Conchita Wurst vor cânta împreună FOTO Reuters
Lady Gaga şi Conchita Wurst vor cânta împreună FOTO Reuters

Victoria de la Eurovision a travestitului Conchita Wurst nu a lăsat-o indiferentă nici pe „mama monstruleţilor“, Lady Gaga, care i-a propus „femeii cu barbă“ să i se alăture în cel de-al patrulea turneu mondial, „artRAVE: The ARTPOP Ball Tour“, titrează presa străină.

„Regina cu barbă a Europei“, cum a fost supranumită de presa de peste Ocean, a făcut furori la începutul acestei luni, când interpretarea piesei „Rise Like A Phoenix“ a adus Austriei trofeul Eurovision 2014.

Adorată şi detestată deopotrivă, Conchita Wurst a reuşit să câştige simpatia controversatei cântăreţe americane Lady Gaga, care, conform presei austriece, i-a propus să cânte în deschiderea concertelor din cel mai nou turneu al ei.

Deocamdată prezenţa travestitului este confirmată doar pentru show-ul din Istanbul, din 16 septembrie, dar în luna noiembrie Gaga va susţine un concert şi în Austria, ţara de origine a Conchitei Wurst

Lady Gaga şi-a început cel de-al patrulea turneu mondial, „artRAVE“, la începutul acestei luni şi se va încheia spre sfârşitul lunii noiembrie, artista având planificate peste 70 de show-uri.

Lady Gaga nu este singura vedetă care şi-a arătat admiraţia faţă de Conchita Wurst, printre fanii acesteia numărându-se Cher şi Russell Brand.


Articole pe aceeaşi temă:

FOTO Ce se ascunde în spatele bărbii. Cine e Conchita Wurst şi cum arată în viaţa de zi cu zi Pentru necunoscători, câştigătorul concursului Eurovision 2014 este o prezenţă cel puţin excentrică, dacă nu şocantă. Fanii competiţiei, însă, sunt obişnuiţi cu apariţiile inedite. Dacă pe scenă Conchita Wurst este femeia cu barbă, în viaţa de zi cu zi este o persoană cât se poate de obişnuită.

Finala Eurovision 2014: Conchita Wurst, „femeia cu barbă“ ce a reprezentat Austria, este marea câştigătoare Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este marea câştigătoarea a celei de-a 59-a ediţii a competiţiei muzicale Eurovision. Travestitul, care în ultimele zile a împărţit publicul concursului în două tabere, a ajuns la sufletele telespectatorilor cu piesa „Rise Like A Phoenix“. Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovi, s-au clasat pe poziţia 12, cu 72 de puncte.

Eurovision 2014: Europa îşi râde-n barbă Conchita Wurst, „femeia cu barbă“ care a reprezentat Austria, este marea câştigătoare a celei de-a 59-a ediţii a competiţiei muzicale desfăşurate sâmbătă seară la Copenhaga, în Danemarca

„Femeia cu barbă“ de la Eurovision a împărţit publicul în două tabere: grupurile anti-LGBT vor să boicoteze show-ul, dar predicţiile o dau favorită Nici ediţia din acest an a competiţiei Eurovision nu este una lipsită de controverse, o prezenţă excentrică fiind reprezentanta Austriei: travestitul Conchita Wurst, care a împărţit fanii concursului în două tabere.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite