Red Hot Chili Peppers lucrează la un nou album, după revenirea lui Frusciante în trupă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Red Hot Chili Peppers lucrează la un nou album, după revenirea chitaristului Frusciante FOTO Getty Images
Red Hot Chili Peppers lucrează la un nou album, după revenirea chitaristului Frusciante FOTO Getty Images

Trupa americană Red Hot Chili Peppers, la care a revenit recent chitaristul John Frusciante, lucrează la un nou album, a confirmat bateristul Chad Smith.

Pentru revista Rolling Stone, Smith a declarat: „Suntem entuziasmaţi. Festivalurile din 2020 nu sunt singurele show-uri stabilite. Pentru moment, ne concentrăm în principal pe noi piese şi un nou album. Suntem toţi foarte încântaţi să facem muzică nouă”, scrie news.ro. 

Întrebat dacă RHCP lucrează deja la un nou album, Chad Smith a replicat simplu: „Da. Asta e tot ce pot spune“.

Cel mai recent album lansat de RHCP este „The Getaway“ (2016), vândut în peste 1,3 milioane de exemplare la nivel global.

Confirmate pentru anul acesta sunt apariţiile trupei la Hangout Music Festival, BottleRock şi Boston Calling.

În decembrie 2019, chitaristul John Frusciante a revenit alături de Red Hot Chili Peppers, după ce trupa a anunţat că Josh Klinghoffer nu mai face parte din grup.

Grupul rock Red Hot Chili Peppers a fost înfiinţat la Los Angeles în 1983. Stilul muzical al trupei californiene combină în principal elemente de rock şi funk, cu influenţe punk, metal şi rap. 

Grupul a câştigat şapte premii Grammy şi a lansat 11 albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Din palmaresul trupei fac parte, între altele, şase premii Grammy, trei Brit Awards şi patru American Music Awards.

În prezent, trupa e alcătuită din Flea (bas), Anthony Kiedis (voce), John Frusciante (chitară) şi Chad Smith (tobe).

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite