Recordul Rihannei pe YouTube, doborât de o găină. Galinha Pintadinha, cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări VIDEO

0
0

Cântăreaţa americană Rihanna (30 de ani) a fost surclasată în topul celor mai multe videoclipuri care au depăşit 100 de milioane de vizualizări. Noul record este deţinut în prezent de un personaj animat, o găină.

Recordul stabilit de Rihanna pe Youtube a fost doborât de o găină, Galinha Pintadinha, un personaj popular dintr-o serie de clipuri muzicale animate braziliene, potrivit BBC.

Galinha Pintadinha, în traducere „Găinuşa pătată“, cunoscută şi ca Lottie Dottie Chicken, este personajul principal într-o serie de videoclipuri muzicale braziliene dedicate copiilor. Extrem de populare, videoclipurile au fost traduse în limbile spaniolă şi engleză. 

În prezent, pe YouTube, 30 de clipuri care au ca personaj principal această găinuşă au depăşit pragul de 100 de milioane de vizualizări fiecare, iar Rihanna a coborât pe locul al doilea în top, cu 29 de videoclipuri.

Pe locul trei o regăsim pe cântăreaţa Taylor Swift, cu 27 de clipuri, urmată de Justin Bieber - 25 de clipuri şi Katy Perry - 20 de clipuri.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri