Un membru din familia Rihannei a fost împuşcat mortal: „Nu-mi vine să cred că aseară te-am ţinut în braţe“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rihanna şi-a petrecut ziua de Crăciun alături de vărul ei care a fost ucis a doua zi FOTO Getty Images
Rihanna şi-a petrecut ziua de Crăciun alături de vărul ei care a fost ucis a doua zi FOTO Getty Images

Rihanna (29 de ani) este în doliu după ce vărul său, în vârstă de 21 de ani, a fost împuşcat mortal pe stradă, la doar câteva ore după ce petrecuseră Crăciunul împreună.

Tavon Kaissen Alley (21 de ani) a fost împuşcat de un bărbat, marţi, în jurul orei 19.00, în zona St. Michael din Barbados, în timp ce se plimba pe stradă, arată Daily Mail. Potrivit Nation News, criminalul, care nu a fost identificat, a tras mai multe gloanţe înainte să părăsească locul faptei. Tânărul a fost dus de urgenţă la un spital din apropiere, dar nu a supravieţuit.

Rihanna a postat, pe Instagram, o serie de fotografiice o înfăţişează alături de vărul ei, deplângându-i moartea şi cerând încetarea atacurilor armate, care au crescut semnificativ în ţara sa natală, în comparaţie cu anul trecut. Dintre cele 28 de omucideri comise în 2016, 22 au fost cauzate de focurile de armă, arată autorităţile din Barbados.

image

„Odihneşte-te în pace, vărul meu, nu-mi vine să cred că aseară te-am ţinut în braţe. Niciodată nu credeam că va fi ultima dată când ţi-am simţit căldura corpului tău. Te voi iubi mereu“, a scris artista pe reţelele de socializare, adăugând hashtag-ul „#endgunviolence“

Ulterior, Rihanna a adăugat un panou memorial pe Instagram Stories, pe fundal negru, cu patru fotografii ce ilustrează relaţia apropiată pe care o avea cu vărul său.

image
image
image
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri