Raluca Aprodu, în cel mai nou clip Alternosfera, „Bonjour, madame“ VIDEO

0
0

„Bonjour, madame“ este cel mai nou clip al trupei de rock și, totodată, este primul single de pe viitorul album.

Raluca Aprodu, cunoscuta actriță de teatru, televiziune și film, este protagonista acestui videoclip, pe care mulți l-au catalogat drept un foarte scurt metraj. "L-am cunoscut pe Marcel (solistul Alternosfera - n.r.) într-o parcare . Mi-a povestit despre ideea clipului. Am ascultat piesa pentru prima oara într-o mașină. 3 minute mai târziu vorbeam despre unde și când putem să filmăm videoclipul. Și povestea nu e prezentată pe scurt. Fix așa a fost. Pentru că sunt momente în viață în care nu trebuie să te gândești prea mult la un lucru. El pur și simplu se întâmplă: firesc, frumos și cu bucurie”, a mărturisit Raluca Aprodu.

Raluca Aprodu a acceptat imediat propunerea de a apărea în clip FOTO Arhivă Adevărul
Raluca Aprodu a acceptat imediat propunerea de a apărea în clip FOTO Arhivă Adevărul

Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera și autorul scenariului videoclipului, spune despre noul videoclip că  este "despre vindecare prin sinceritate".

"A fost un proiect important pentru mine, cunoșteam muzica Alternosfera încă din copilărie și mi-am dorit să ajung să fac ceva pentru ei. Când mi-a arătat Marcel pentru prima dată piesa am simțit-o din prima și am văzut până la capăt cum trebuie să arate tipologia și trăirile femeii din poveste. Iar când a venit Marcel și a propus-o pe Raluca Aprodu în rolul principal, eram sigur că va ieși un clip pe măsură. Este extrem de frumos să poți crea alături de actori care aduc plus valoare proiectului", a declarat iegizorul videoclipului, Roman Burlaca.

Piesa „Bonjour, madame“ a fost lansată vineri, 25 noiembrie, într-un concert intim, de club, dar la care au participat aproximativ 800 de persoane. Următoarele concerte Alternosfera vor avea loc la Chișinău, pe 10 decembrie, și la Brașov, pe 16 decembrie.

foto Alternosfera  web jpg
Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite