ProConsul a lansat „Lumina de Crăciun“, în premieră, la Adevărul Live VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această iarnă, trupa ProConsul a pregătit un colind special şi un videoclip pentru piesa „Lumină de Crăciun“, un proiect Proconsul feat Connect-R, Raluka & Rucsy (Blaxy Girls) - by Simplu Production împreună cu Alexander& Mayo, Edy Sanda şi corul Şcolii Româno-Finlandeze.

În premieră în studioul Adevărul Live, Bogdan „Bodo“ Marin şi Dragoş Dincă au povestit despre această piesă nouă, dar şi despre proiectele de viitor ale trupei ProConsul, despre sărbătorile de Crăciun, dar şi despre recent începuta campanie „Fii un om mai bun“, care s-a bucurat de un videoclip original, în interpretarea actorului Dragoş Bucur.

Formaţia Proconsul a fost înfiinţată în 1999 şi a cunoscut succesul odată cu piesa „De la ruşi“. În 15 ani, trupa a lansat numeroase hituri, printre care „Cerul“, „Mi-ai luat inima“, „Zbor“, „Despre tine“ şi „Spune-mi despre noi“ şi zece albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Bodo: Am început campania în urmă cu două luni şi jumătate. Când am început această campanie ne-am uitat în oglindă, pentru că atunci este bine să faci un exerciţiu de sinceritate cu tine. Să-ţi propui să schimbi lucrurile care nu merg în viaţa noastră, pe care, aparent, spune că le-am rezolvat, dar nu e aşa. Îi îndemn pe toţi să fie mai buni, dacă ei încep pot transmite mesajul acesta şi altora. Dacă de sărbători putem fi mai buni, cu siguranţă putem să fim mai buni tot timpul anului. 

Dragoş Dincă: Eu am multe lucruri de schimbat, nu sunt un om perfect. Aş vrea să nu mă mai enervez, dar pe de altă parte, majoritatea oamenilor spune despre ei că dacă nu mint, nu fură, spun că este în regulă. Dar absolut orice om  are părţile lui întunecate. Noi, în principiu, nu ne putem schimba fără Dumnezeu. Eu cred că noi, ca popor, ar trebui să ne întoarcem puţin, pentru că noi ne amintim de Dumnezeu de Crăciun, de Paşte. Multă lume spune că poporul român este unul creştin. Da, cât se poate de adevărat, dar ar trebui să fie şi practicant, în sensul bun al cuvântului. Nu neapărat să meargă la biserică, ci pur şi simplu să urmeze sfaturile lui Dumnezeu, cum ar fi „să-ţi iubeşti aproapele.“

Bodo: Trebuie să ne bucurăm unii cu alţii şi să suferim unii cu alţii, nu trebuie să fim egoişti. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite