Prezenţa lui Phil Rudd în viitorul turneu AC/DC, „sub semnul întrebării“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Phil Rudd nu a reuşit
să ajungă niciodată la sesiunile de înregistrări ale pieselor de
pe viitorul album „Rock Or Bust“ FOTO GettyImages/Gulliver
Phil Rudd nu a reuşit să ajungă niciodată la sesiunile de înregistrări ale pieselor de pe viitorul album „Rock Or Bust“ FOTO GettyImages/Gulliver

Phil Rudd, toboşar al trupei australiene rock AC/DC, riscă să nu fie prezent în cadrul viitorului turneu mondial, după ce acesta nu şi-a arătat suportul pentru lansarea albumului „Rock Or Bust“ şi nu a luat legătura cu niciunul dintre colegii săi, nici măcar după incidentul în care era acuzat de încercarea de asasinare a două persoane.

Membrii trupei rock AC/DC spun că Phil Rudd, toboşarul formaţiei acuzat de încercarea de asasinare a două persoane, s-a dovedit a fi problematic chiar înainte de incidentele din Noua Zeelandă. Cliff Williams, basistul grupului, şi Angus Young, chitaristul, au declarat că Rudd nu reuşea niciodată să ajungă la sesiunile de înregistrări ale pieselor de pe viitorul album „Rock Or Bust“, ce urmează să fie lansat pe 2 decembrie, scrie „Huffington Post“. În ceea ce priveşte prezenţa lui Phill Rudd în cadrul viitorul turneu AC/DC, cei doi au spus că, pentru moment, totul este „sub semnul întrebării“.

„Am avut probleme cu Phil încă de dinainte de incident. A fost un şoc imens pentru noi. Atunci când înregistram piesele viitorului album era destul de dificil să îl aducem în studio. Nici în Londra la şedinţa foto nu a venit. Pur şi simplu nu era acolo. Asta a fost o problemă pe care a trebuit să o rezolvăm. Phil trebuie să se pună pe picioare“, au declarat Cliff Williams şi Angus Young.

Williams şi Young au mai spus că nu au luat legătura cu Rudd, iar cel din urmă nu şi-a arătat suportul pentru lansarea albumului „Rock or Bust“, ceea ce îl face incert pentru turneul trupei din 2015. „Nu putem să ne facem turneul dacă nu avem de partea noastră un membru de încredere. E un aspect important, mai ales atunci când pleci la drum“, au completat cei doi.

Phil Rudd a fost acuzat de autorităţie din Noua Zeelandă a a angajat un asasin pentru a ucide două persoane, însă oficialii au renunţat această gravă acuzaţie din lipsă de dovezi. Pe de altă parte, muzicianul este acuzat în continuare de ameninţare cu moartea şi pentru posesie de droguri, fapte pentru care poate primi şapte ani de închisoare, după ce poliţia neozeelandeză a intervenit în forţă în cadrul unui raid la locuinţa sa din oraşul Tauranga.

Trupa rock AC/DC urmează să lanseze un album, „Rock or Bust“, primul după o pauză de peste cinci ani, pe 2 decembrie, ca mai apoi să organizeze un turneu mondial. Numele trupei AC/DC a fost recent legat de cel al lui Malcom Young, chitaristul şi totodată membrul fondator al trupei părăsind formaţia australiană după ce familia a dezvăluit că suferă de demenţă. „Din nefericire, din cauza sănătăţii, Malcolm nu se va reîntoarce în formaţie“, a arătat un comunicat dat publicităţii de AC/DC.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Phil Rudd, fostul toboşar al trupei AC/DC, acuzat că ar fi angajat un asasin pentru a ucide două persoane Phil Rudd (60 de ani), fostul toboşar ar trupei AC/DC, a fost acuzat că a încercat să angajeze un asasin pentru a ucide două persoane, dar şi pentru posesie de droguri, în urma unui raid al poliţiei din Noua Zeelandă. Muzicianul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la zece ani, dar, pentru moment, a fost eliberat pe cauţiune.

AC/DC lansează un nou album, fără Malcolm Young: chitaristul a fost înlocuit de nepotul său Formaţia australiană AC/DC va lansa un nou album de studio, intitulat „Rock or Bust“, pe 2 decembrie, şi va porni într-un turneu mondial în 2015. În acelaşi timp, membrii trupei au anunţat că Malcolm Young, chitaristul şi unul dintre fondatorii trupei, va fi înlocuit de nepotul său, Stevie Young, scrie ultimateclassicrock.com.

Phil Rudd, toboşarul trupei AC/DC, lansează primul albumul solo Phil Rudd, toboşarul trupei hard rock australiene AC/DC, va lansa, pe 29 august, primul album solo din carieră, intitulat „Head Job“, scrie ultimateclassicrock.com.

Formaţia AC/DC ar putea susţine un concert în România, în 2015 Formaţia australiană AC/DC ar putea reveni în România anul viitor. Potrivit site-ului yaticket.com, România figurează printre ţările incluse în turneul de promovare al noului album AC/DC, „Rock or Bust“, ce va fi lansat pe 2 decembrie 2014. Zvonul nu a fost deocamdată confirmat.

Malcolm Young de la AC/DC suferă de demenţă După patru decenii chitaristul şi membrul fondator al grupului AC/DC, Malcolm Young, a părăsit definitiv formaţia. „Malcolm suferă de demenţă, iar familia vă mulţumeşte că îi respectaţi intimitatea“, se arată într-un comunicat al familiei artistului pentru publicaţia „People“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite