Pink Martini revine la Sala Palatului. Biletele intră în presale începând de vineri

0
Publicat:

Trupa Pink Martini, cu Thomas Lauderdale şi China Forbes, revine la Bucureşti pe 23 aprilie 2024, pentru un nou concert la Sala Palatului, informează un comunicat transmis Agerpres.

Pentru concertul de la Sala Palatului, biletele intră în presale începând de vineri până duminică inclusiv, iar preţurile, în funcţie de categorie, variază între 134 şi 336 de lei.

Prețul biletelor, în funcție de categorie

La categoria VIP, prețul unui bilet va fi a 483 de lei şi nu va fi redus.

Începând cu 27 noiembrie, preţul biletelor va varia între 168 lei la categoria V şi 420 lei la Categoria I. Biletele la categoria VIP se vor menţine la preţul de 483 de lei.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe More.com şi Eventim.ro sau din reţeaua magazinelor partenere Eventim - Humanitas, Cărtureşti, Carrefour şi benzinăriile OMV.

Autenticitate şi diversitate la fiecare interpretare

Thomas Lauderdale a fondat Pink Martini în 1994, inspirându-se din muzica tuturor popoarelor şi dorind să includă într-un repertoriu fără reproş toate genurile - de la pop, până la jazz şi muzică clasică.

Iniţial, pentru a oferi fundaluri muzicale mai frumoase şi mult mai potrivite, prin varietatea lor, evenimentelor internaţionale ce aveau ca scop strângerile de fonduri pentru cauze precum drepturile civile, locuinţe accesibile, mediu, biblioteci, educaţie sau parcuri.

Pink Martini. FOTO Facebook Pink Martini
Pink Martini. FOTO Facebook Pink Martini

Alcătuită din membri talentaţi şi carismatici, trupa Pink Martini aduce un plus de autenticitate şi diversitate la fiecare interpretare. China Forbes şi Storm Large, cu voci remarcabile, completează perfect compoziţiile muzicale, aducând o energie captivantă pe scenă.

„Până când nu te iubeam“, un tribut adus Mariei Tănase

Amintim că membrii Pink Martini, una dintre „cele mai elegante trupe de live ale lumii“, după cum descria publicaţia „The Times“, sunt iremediabil îndrăgostiţi de România. 

O dovedesc nenumăratele concerte din ţara noastră, şi integrarea unei piese româneşti în repertoriul lor internaţional.

 În urmă cu 11 ani, în cadrul unui concert susţinut la Bucureşti, ei au cântat în premieră o piesă în limba română în faţa unei săli arhipline: coverul piesei „Până când nu te iubeam“, a Mariei Tănase.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite