Noul videoclip al lui Pepe a fost interzis de YouTube din cauza scenelor considerate „indecente şi imorale“: ce spune cântăreţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul videoclip al cântăreţului Pepe, „Tortura“, a fost interzis de YouTube din cauza conţinutului considerat indecent. Filmarea se încheie cu o scenă în care Roxana Vancea şi o altă femeie apar goale în duş şi se sărută.

Videoclipul piesei „Tortura“, o colaborare între Pepe şi Connect-R, în care apare şi fosta prezentatoare Meteo, Roxana Vancea, a fost iniţial interzis minorilor, însă ulterior a fost complet blocat de reprezentanţii platformei YouTube. 

În urma mai multor reclamaţii primite pentru scenele considerate indecente şi imorale, cei de la YouTube au luat decizia de a elimina videoclipul de pe contul oficial al cântăreţului, Pepe Latin Music, la numai 30 de ore dupa ce acesta a fost publicat. 

Videoclipul este însă disponibil în continuare pe site-ul oficial al lui Pepe, tortura.pepe.ro. De asemenea, reprezentanţii cântăreţului anunţă că a fost trimisă şi o contestaţie către YouTube şi precizează că, „fiind vorba de o simplă opţiune personală şi o libertate de alegere, finalul videoclipului nu va fi modificat în niciun fel şi cu siguranţă va fi disponibil din nou, necenzurat, în toate mediile“.

„Foarte multe de spus nu sunt. M-am uitat din nou la clip dupa ce acesta a fost eliminat de pe YouTube şi pentru că în continuare nu am văzut ceva nelalocul lui am luat decizia să îl urc direct pe site, acolo unde nu îl poate scoate nimeni. Cu siguranţă el va fi diponibil cât de curand din nou şi pe YouTube, mai ales că băieţii de acolo vor trebui să analizeze cu atenţie despre ce este vorba şi am eu o vagă impresie că o să le placă. Ceea ce am înţeles însă în urma acestei experienţe este că nu prea te poţi juca foarte tare cu tot ceea ce nu este în zona obişnuitului şi comunului şi suntem încă foarte departe de a înţelege tot ceea ce înseamnă opţiune personală, libertatea de a alege de unul singur ce, când şi mai ales cum vrei“, a declarat Pepe.

   

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite