Nicole Scherzinger a câştigat un milion de dolari pentru un concert de 45 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Scherzinger lucrează la un nou album în Lost Angeles   FOTO Mediafax
Nicole Scherzinger lucrează la un nou album în Lost Angeles   FOTO Mediafax

Nicole Scherzinger, fosta membră a trupei Pussycat Dolls, a primit suma de un milion de dolari pentru un concert de 45 de minute care a avut loc joi seara în Dubai.

 Artista, care face parte din juriul ediţiei britanice a show-ului „X Factor“, a concertat la World Trade Center din Dubai, fiind invitată de Banca Emiratelor Arabe. Suma impresionantă şi biletele de avion au fost asigurate de organizatori.

„Nici măcar Nicole nu a putut să refuze o asemenea sumă. Concertul nu a intervenit în programul artistei pentru că a fost adusă în Dubai cu avionul, la clasa întâi“, spune unul dintre organizatori.

 Artista s-a întors în Los Angeles a doua zi. În prezent, Nicole lucrează la un nou album şi, potrivit presei britanice, ea ar putea fi înlocuită în juriul „X Factor“ de Mel B, fosta membră a trupeiSpice Girls.

În 2010, Nicole a părăsit Pussycat Dolss şi s-a concentrat asupra carierei solo. În 2011 şi-a lansat primul album solo „Killer Love“, care a inclus hituri precum „Do Not Hold Your Breath“, „Poison“ şi „Right There“. Nicole Scherzinger are o relaţie cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite