Maroon 5 cântă pentru prima dată în România: primele 5.000 de bilete la preţ redus s-au epuizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maroon 5 a fost recompensată cu patru premii Billboard şi trei Grammy FOTO Guliver/Getty Images
Maroon 5 a fost recompensată cu patru premii Billboard şi trei Grammy FOTO Guliver/Getty Images

Formaţia americană pop-rock Maroon 5 va concerta pentru prima dată în România, potrivit unui anunţ al organizatorilor, D&D East Entertainment.

Concertul trupei Maroon 5 va avea loc pe 5 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, şi face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent album, „V“.

Biletele au fost puse în vânzare miercuri, 30 martie, şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim la următoarele preţuri: 

Acces General - 194.4 RON

Golden Circle - 464,4 RON

Diamond Circle - 572,4 RON

Primele 5.000 de bilete reprezentând categoria Early Bird (Early Bird - Acces General - 151,2 RON) au fost epuizate în mai puţin de zece minute, potrivit organizatorilor. 

Formaţia a fost înfiinţată în 2001, la Los Angeles, şi este formată din Adam Levine (voce, chitară), James Valentine (voce, chitară), PJ Morton (clape), Mickey Madden (bas) şi Matt Flynn (tobe).

Maroon 5 şi-a consolidat poziţia în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente şi longevive trupe ale muzicii pop, albumele sale fiind vândute în peste 17 milioane de exemplare. Trupa a lansat cinci albume de studio, debutul discografic, „Songs About Jane“ (2002), fiind vândut în peste zece milioane de copii în întreaga lume. Din palmaresul formaţiei fac parte patru premii Billboard, trei premii Grammy şi un MTV Video Music Aeard.

Maroon 5 a caştigat fanii şi criticii deopotrivă cu stilul muzical inovator, un mix rock şi R&B, introdus în albumul lor de debut, dar şi în dublul album placat cu platină, „It Won’t Be Soon Before Long“, care a inclus hit-uri precum „Makes Me Wonder“ şi „If I Never See Your Face Again“.

Cel mai nou album al trupei, „V“, a debutat pe primul loc în Billboard Top 200 şi este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esenţa hit-urilor trupei de la început şi continuând cu succesul celor mai recente. Primul single extras de pe album, „Maps“, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani şi a intrat în Top 100 în peste 18 tari.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite