Mădălina Ghenea, printre prezentatorii Festivalului de la San Remo 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa şi fotomodelul Mădălina Ghenea (27 de ani) se va număra printre prezentatorii celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de muzică de la San Remo, a cărui principală gazdă va fi, ca şi anul trecut, Carlo Conti.

Cel mai mare eveniment de acest gen din Italia, concursul va avea loc între 9 şi 13 februarie, la Teatrul Aniston, şi se va bucura de participarea unor apreciaţi interpreţi cum ar fi Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Renato Zero şi grupul Pooh, arată Agerpres.

Competiţia va avea două secţiuni: una la care se vor lua parte 20 de artişti consacraţi, cu 20 de teme muzicale, şi o alta în care vor concura opt muzicieni cu opt melodii noi.

Ca şi în alţi ani, se vor acorda note de către telespectatori şi juriu, iar cei mai puţin votaţi vor fi eliminaţi. Ca element de noutate, în 2016 publicul va putea „salva“ una dintre melodiile slab notate, astfel încât aceasta să rămână în concurs.

Festivalul de la San Remo se organizează din 1977 şi este în continuare extrem de popular în Italia, unde prin tradiţie este urmărit cu religiozitate de familii întregi, care îşi petrec în faţa televizorului cele cinci seri de concerte. Este o perioadă în care toată ţara uită de scandalurile politice pentru a se bucura de muzică şi de VIP-urile din showbiz care defilează pe covorul roşu din micul oraş scăldat în flori de pe ţărmul Mării Mediterane, notează aceeaşi sursă citată.

La spectacolul inaugural al ediţiei din 2015 a avut loc reîntâlnirea surpriză a celebrilor solişti Al Bano şi Romina Power, care au format un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa particulară timp de 30 de ani, dar s-au despărţit în 1999. Reapariţia lor împreună a fost urmărită de 12 milioane de telespectatori, rata de audienţă ajungând la nivelul record de 49,34 la sută.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul „Ballando con le stele“, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul „Dom Hemingway“, în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul „Razzabastarda“ de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite