Lost Frequencies a lansat noul single „The Feeling”. Piesa se va auzi vara aceasta la festivalul Neversea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lost Frequencies, unul dintre cei mai carismatici artiști din muzica electronică, este unul dintre headliner-ii celei de-a 5-a ediții a celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, NEVERSEA.

Lost Frequencies vine la Neversea 2023 FOTO: Neversea
Lost Frequencies vine la Neversea 2023 FOTO: Neversea

Artistul belgian a declarat că este îndrăgostit de energia ireală a fanilor din România și la fiecare apariție pe mainstage-ul de festival a pregătit momente speciale. Lost Frequencies e din categoria „sweetheart”, e un tip care zâmbește mereu, vine, ca ciocolata de bună calitate din Belgia, și reușește ca la fiecare live show să genereze emoție și euforie.

La acest final de săptămână, Lost Frequencies și-a lansat noul single, „The Feeling”, o fuziune fantastică între Tropical House, chitară acustică și un vocal perfect. Este genul de piesă care sună ca vara aceea perfectă, pe care abia aștepți să o petreci cu cea mai faină gașcă de prieteni.

Pentru patru zile și patru nopți, in perioada 6- 9 iulie 2023, plaja din Constanța se va transforma într-un loc plin de energie și entuziasm pentru zecile de mii de fani ai festivalului NEVERSEA. Toți cei care doresc să participe la festival pot achiziționa bilete de o zi și abonamente la festival de pe site-ul oficial: neversea.com.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite