LaLa Band, pregătiri pentru concertul de la Arenele Romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii din Bucureşti pot asista la repetiţiile formaţiei pentru showul de pe 1 iunie
Fanii din Bucureşti pot asista la repetiţiile formaţiei pentru showul de pe 1 iunie

Tinerii de la LaLa Band pun la punct ultimele detalii pentru showul pe care îl vor susţine la Arenele Romane pe 1 iunie, de la 19.30. Fanii care şi-au achiziţionat deja bilete îi pot urmări la repetiţii joi şi vineri.

Spre bucuria admiratorilor, în concertul de sâmbătă, vedetele din serialul „Pariu cu viaţă“ de la Pro TV vor interpreta atât melodiile de început, cât şi cele mai noi.

„Desi am susţinut extrem de multe concerte în Bucuresti şi în ţară, tot avem emoţii mari. Repetăm, repetăm şi iar repetăm. Sperăm ca acest concert să fie la înălţimea aşteptărilor fanilor noştri, să nu îi dezamăgim. Le promitem că sămbătă seara vom fi LaLa forever“ a spus Criss. 

„Cei care ne vor fi alături pe 1 iunie vor auzi în premieră melodii noi LaLa Band. În plus, in cadrul acestui concert, vom lansa şi al cincilea album al nostru, «LaLa Love Forever», primul album care conţine doar piese original“, a anunţat şi Dorian.


Biletele pentru evenimentul din 1 iunie sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Cei care si-au achizitionat deja tichete pot participa la repetiţiile de joi si vineri, începând cu ora 17.00. Accesul se face doar pe baza biletului de concert si este valabil pentru una din cele două zile.

lala band arenele romane


De la începutul carierei muzicale, trupa a susţinut trei turnee naţionale şi a strâns peste 100.000 de fani la concerte. În 2012 Lala Band a primit Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album, iar anul acesta au fost premiaţi şi la gala On Air Music. 

lala band
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite