Inna, Antonia, Lori Ciobotaru şi Lariss lansează „Milk and Honey“, o nouă piesă în formula GGirls VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De data aceasta, din proiectul GGirls, fac parte Inna, Antonia, Lori Ciobotaru şi Lariss, toate cele patru fiind artiste Global Records, anunţă casa de discuri într-un comunicat.

O nouă formulă pentru GGirls 

Cele patru artiste sunt sexy, stylish, iar piesa le pune în evidenţă personalităţile creative şi jucăuşe.

„Milk and Honey“ a fost compusă şi produsă de Marco&Seba (Marcel Botezan şi Sebastian Barac, cei care au compus cele mai multe hituri ale Inne din trecut, dar şi recente „Gimme Gimme“, „Heaven“), Breyan Isaac, Inna, Lariss şi David Ciente.

Videoclipul  a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Ionuţ Trandafir (Trandafilm) şi director de imagine Khaled Mokhtar. De imaginea fetelor, s-au ocupat RD Styling pentru ţinute, Beauty District pentru hair şi Beauty Studio pentru make-up.

„Mă bucur să lansăm cea de-a două piesă GGirls. Ne-am super distrat la filmările clipului. Milk and Honey. Am cele mai cool colege! I love GGirls“, a declarat Inna. „Îmi place foarte mult proiectul ‘GGirls’ şi abia aştept să auziţi Milk and Honey“, a spus şi Antonia.

„Este prima mea colaborare cu GGirls, m-am distrat cu fetele la filmare, a fost o super atmosferă şi sperăm să va distraţi şi voi alături de noi“, a declarat Lariss. „GGirls mereu e pe good vibe, optimism, distracţie. Milk and Honey mi-a plăcut de când am fost să o înregistrăm în studio şi mă bucur să vă prezentăm un nou single“, a declarat Lori Ciobotaru.

Prima piesă a proiectului GGirls se numeşte „Call the Police“ şi a fost compusă de Eric Turner, cu care Inna a colaborat pentru  „BOP BOP“, Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan şi Sebastian Bărac (Marco&Seba), producătorii români care au compus cele mai mari hituri ale Innei, dar şi pentru Akon.

Această piesă a fost pe locul 1 în Polonia, unde este inclusă şi pe o compilaţie pe care se află şi The Weekend, dar şi în Japonia. 

Ce mai pregătesc cele patru cântăreţe 

În această perioada, Inna promovează cel mai recent single „Gimme Gimme“, care în 28 de zile are 14 milioane de vizualizări şi se pregăteşte de primul turneu în Brazilia şi Argentina. De asemenea, este antrenor în prima ediţie a show-ului Vocea României Junior de la Pro TV, difuzat în fiecare duminică de la 20.30.

Antonia a lansat single-ul „Dor de tine“ cu peste 6 milioane de vizualizări. Artista este parte a show-ului „Uite cine dansează“ de la Pro TV, care va începe din 6 martie de la 20.30. În plus, pregăteşte piese noi care vor fi lansate acest an.

Lariss a lansat de curând „I Love You“, o piesă specială pentru fanii ei cu ocazia Valentine’s Day.

Lori Ciobotaru pregăteşte compoziţii proprii la care a lucrat şi pe care le va lansa anul acesta.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artişti de top precum Inna, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite