Eurovision 2015. Băieţelul din videoclipul trupei Voltaj, vedetă pe covorul roşu de la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delegaţia României la ceremonia de deschidere a Eurovision 2015 FOTO TVR
Delegaţia României la ceremonia de deschidere a Eurovision 2015 FOTO TVR

Eurovision 2015. Trupa Voltaj a fost însoţită pe covorul roşu, la ceremonia oficială de deschidere a Eurovision 2015, de Ionuţ, personajul principal din videoclipul piesei „De la capăt/ All Over Again“ şi de mama acestuia. Alături de ei s-au aflat atât Liana Stanciu, cât şi Iuliana Marciuc.

Chipul pistruiat al puştiului care decide să plece spre Viena, pe Dunăre, în căutarea părinţilor săi, a apărut duminică seară, 17 mai, de mai multe ori în prim-plan, pe ecranele imense ce proiectau ceremonia oficială de deschidere a ediţiei Eurovision 2015, în piaţa din faţa primăriei din Viena, oraşul gazdă. De mână cu Călin Goia, solistul trupei Voltaj, şi împreună cu delegaţia României la Euovision 2015, Ionuţ a străbătut covorul roşu, lung de câţiva metri, în mai bine de 40 de minute.

Eurovision 2015. Delegaţia României, asaltată de jurnalişti

În ţinute elegante, optimişti şi cu zâmbetul pe buze, reprezentanţii celor 40 de ţări participante la Eurovision 2015 au defilat prin faţa jurnaliştilor, fanilor şi a tuturor curioşilor care s-au strâns duminică seară în faţa Primăriei Viena. Membrii delegaţiei României au fost ultimii care au păşit pe covorul roşu, iar interesul pe care l-au stârnit în rândul jurnaliştilor prezenţi la eveniment era cât pe ce să-i coste pe băieţii de la Voltaj absenţa de la recepţia dată de organizatori în interiorul Primăriei. Aceştia au fost asaltaţi de jurnaliştii prezenţi la Viena, dorinici să-i fotografieze şi să le pună întrebări membrilor trupei Voltaj.

Călin Goia a fost luat cu asalt de către jurnaliştii prezenţi la Viena FOTO TVR

Euovision ceremonie deschidere FOTO TVR

Delegaţia României la ceremonia de deschidere a cocursului Eurovision 2015 FOTO TVR

Euovision ceremonie deschidere FOTO TVR

Eurovision 2015. Volaj, prezentă la deschiderea EuroClub

Seara de duminică a fost marcată şi de deschiderea EuroClub, locul de întâlnire şi petreceri pentru toţi cei acreditaţi la Eurovision 2015. Organizat în interiorul uneia dintre cele mai mari berării vieneze, Ottakringer Brewery, EuroClubul dispune de mai multe spaţii de petrecere, pentru a satisface gusturile tuturor. La etaj, unde au loc sesiunile de interpretări live ale invitaţilor, trupa Voltaj a fost întâmpinată de formaţia EuroClub şi de solista acesteia, o româncă pe nume Christiana Uikiza, alături de care Călin a cântat refrenul piesei „De la capăt“, ca un preview pentru show-ul pe care trupa îl va susţine în acest club joi, 19 mai, în cadrul primei semifinale Eurovision 2015.

Călin Goia, alături de Christiana Uizika, solista formaţiei EuroClub FOTO TVR

Eurovision Calin Goia si Cristian Uikiza FOTO TVR

La inaugurarea EuroClub a urcat pe scenă şi Conchita Wurst, câştigătoarea competiţiei de anul trecut, pentru un recital care a încins atmosfera. Petrecerile vor continua în fiecare seară, iar telespectatorii TVR vor rămâne conectaţi la atmosfera evenimentului, urmărind „Agenda Eurovision 2015“.

Emisiunea ce urmăreşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21.00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite