Eminem pregăteşte un nou album. Ar putea fi lansat la finalul primăverii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zvonuri legate de un nou album al rapper-ului au început să apară în luna octombrie FOTO AFP
Zvonuri legate de un nou album al rapper-ului au început să apară în luna octombrie FOTO AFP

Fanii lui Eminem se pot bucura de veştile bune care au apărut odată cu noile detalii despre cel de-al optulea album al lui Marshall Mathers, care va fi lansat în curând.

„Ne aşteptăm să lansăm un nou album Eminem în 2013“, a declarat Paul Rosenberg, directorul Shady Records, pentru Billboard. „El lucrează la album de ceva timp. Pot spune cu siguranţă că acesta va apărea după Ziua Eroilor (Memorial Day - sărbătorită la finalul lui mai), dar nu suntem siguri exact când. Avem unele date stabilite pentru el, pentru concerte în Europa în luna august, aşa că încercăm să vedem ce altceva mai apare între timp“.

Zvonuri legate de albumul rapper-ului au început să apară în octombrie, când magazinul lui Eminem a început să vândă o şapcă pe care erau înscrise listele cu anii în care au apărut albumele sale solo, fiind menţionat şi anul 2013.

Fără un titlu sau o listă de melodii, fanii se întreabă dacă noul disc va include rapul agresiv al albumelor anterioare ale lui Eminem sau inspiraţia motivaţională a ultimului său album, „Recovery“, apărut în 2010.

Această ultimă creaţie a sa a dominat topurile din întreaga lume prin succesul melodiilor „Not Afraid“ şi „Love the Way You Lie“, cel din urmă în colaborare cu Rihanna. De atunci, rapper-ul a rămas fără proiecte, fiind ocupat cu un cei de la Slaughterhouse, pe care îi promovează prin casa lui de discuri, Shady Records.

Eminem a mai colaborat recent cu 50 Cent şi Adam Levine pentru single-ul lui 50 Cent,  „My Life“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite