Cum arată, de fapt, Madonna. Greșeala făcută de vedetă care a pus-o într-o situație penibilă

0
Publicat:

Un sex-simbol al lumii, Madonna nu-și acceptă vârsta cu niciun preț. Imaginile postate pe rețelele sociale îi poartă uneori ghinion. Mai ales atunci când uită să pornească filtrele. Un astfel de moment penibil s-a petrecut recent.

Madonna nu se se poate obișnui cu vârsta pe care o are FOTO Instagram
Madonna nu se se poate obișnui cu vârsta pe care o are FOTO Instagram

De multe ori, artista nu se sfiește să posteze imagini controversate cu ea, interzise pe rețelele de socializare, relatează protv.ro.

Artista își bulversează adesea admiratorii cu imagini controversate, care sunt adesea interzise de rețelele de socializare. În toate aceste ieșiri în mediul online, pentru a fi considerată în continuare atrăgătoare, folosește filtre și își șterge toate ridurile de pe față.

Madonna fără filtre FOTO Instagram
Madonna fără filtre FOTO Instagram

Totuși, câteodată Madonna pierde din vedere acest lucru, așa că se înfățișează fanilor exact cum arată la 64 de ani.  Cu riduri, cu pomeții umflați, semn că vârsta și-a pus amprenta asupra chipului ei.

În corset super sexy

În urmă cu câteva zile, Madonna a atras din nou atenția publicului cu o fotografie postată pe contul său de Instagram, în care apare într-o ipostatază cel puțin interesantă.

„Regina pop”, care scandalizează cu apariții care mai de care mai controversate a pozat într-un corset super sexy, cu un decolteu imens, care îi strangulează, la propriu, bustul generos.

Artista în vârstă de 64 de ani a făcut această fotografie pentru a promova colaborarea pe care o are cu brandul de lux, Yves Saint Laurent, dar și pentru un reminder către publicul său: cartea „Sex”, lansată în urmă cu 30 de ani.

Imagini jenante sau deranjante

La jumătatea lunii noiembrie, Madonna s-a adresat celor 18,6 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o pledoarie sinceră și le-a cerut celor care au reacționat la postările sale de pe rețelele sociale să nu o mai agreseze verbal, potrivit hellomagazine.com.

Superstarul în vârstă de 64 de ani a postat în ultimele săptămâni, pe rețelele sociale, o serie de imagini care au împărțit fanii în două tabere. Unele dintre postările ei au atras comentarii mai puțin pozitive, anumiți urmăritori catalogând imaginile ca fiind „jenante” sau „deranjante”.

Madonna a reacționat la aceste comentarii negative: „Nu o mai hărțui pe Madonna pentru că se bucură de viață”.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite