Concert Roger Waters: reguli şi acces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roger Waters, care va aduce în premieră în România spectacolul „The Wall“, pe 28 august, în Piaţa Constituţiei, soseşte în Capitală după un show pe care îl va susţine la Budapesta.

Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00, pe la cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii: intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Măria (Calea 13 Septembrie). Concertul fiind programat să înceapă în jurul orei 20.00. Organizatorii, Emagic, recomandă venirea cât mai devreme la eveniment pentru a evita aglomeraţia de la porţile de acces.

Biletul achiziţionat permite accesul o singură data în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinţii aleg să vina alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în bază unui bilet valid. Organizatorii atenţionează publicul asupra faptului că în cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate şi efecte pirotehnice.

schita acces roger waters

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto de orice tip sau aparate de înregistrare audio-video. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.    

Ultimele bilete sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, precum şi online pe www.myticket.ro.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite