Cirque du Soleil va susţine încă un spectacol la Bucureşti, la cererea publicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acrobaţii se vor întâlni cu spectatorii români pe 5, 6 şi 7 septembrie, la Romexpo
Acrobaţii se vor întâlni cu spectatorii români pe 5, 6 şi 7 septembrie, la Romexpo

Turneul Alegría de la Cirque du Soleil va fi suplimentat cu încă o reprezentaţie, la cererea publicului. Noul show va avea loc sâmbătă, pe 7 septembrie, începând cu ora 16.00, la Romexpo, Bucureşti.

La spectacolele aflate deja în vânzare (5, 6, 7 şi 8 septembrie) mai sunt disponibile puţine locuri. Biletele pentru toate spectacolele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Preţurile biletelor pentru adulţi variază de la 110 la 500 lei. Copii beneficiază de reduceri, iat biletele se pot achiziţiona şi în rate. 

Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională ce include 55 de artişti şi muzicieni din 15 ţări, şi este un show spectaculos de acrobaţie.

Spectacolul durează aproape două ore jumătate şi include momente uluitoare pentru publicul de toate vârstele. Fanii vor avea ocazia să urmărească acrobaţii dramatice în care sunt puse la încercare talentul şi echilibrul unor artişti de renume mondial, precum numărul Barele Aeriene, un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobaţi îndrăzneţi trebuie să se balanseze la mai mult de 16 metri deasupra scenei.

În ritmicul şi periculosul Dans al Cuţitelor de Foc, artiştii jonglează cu cuţite în flăcări pe lângă corp, în timp ce Power-Track oferă spectactorilor o demonstraţie de coregrafie sincronizată şi sărituri la trambulină. În Barele Ruseşti, artiştii zboară prin aer, cu tumbe spectaculoase şi răsuciri la jumătatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 centimetri de pe umerii robuşti ai colegilor lor.

După 20 de ani de turnee în peste 40 de ţări, timp în care au fost aplaudată de peste 14 milioane de spectatori, Alegría trage cortina în decembrie 2013. Românii au  acum ultima şansă de a vedea acest spectacol superb, care a vrăjit inimile fanilior din întreaga lume cu momentele sale acrobatice eterice, costumele elegante şi muzica fascinantă.

Pornind de la un grup de 20 de artişti de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este astăzi o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică.

cirque du soleil alegria

Compania are 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite.
 
Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe din aproape 40 de ţări de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite