Cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri şi yoga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce e bine să faci pentru noroc în carieră în cea mai lungă zi din an? „În mitologia corporatistă din România, energia solstiţiului de vară este o energie a pasiunii, vitalităţii şi creativităţii. Următoarele zodii vor avea noroc în carieră, cu condiţia ca joi, pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, să fie #GataLa4 cu sarcinile de birou pentru punk-rock cu E.M.I.L., petreceri şi yoga în Pipera, kilometrul 0 al corporatiştilor din Capitală.

Sfaturi pentru cei născuţi în zodia rockului

E.M.I.L., singurii români din scena rock underground care visează în continuare vise curate ca la început de drum, cântă pe 21 iunie, de la ora 16.00, în Pipera, la Food Circus. Sorin Bădulescu, lead singer E.M.I.L., Corporate Sales: „Supradoză de vise” sau „Da,vrei”, unele dintre cele mai bune piese pe care le-am scris, au fost gata în trei minute. Eu aşa funcţionez, sunt eficient în doze mici. În viaţa de zi cu zi lucrez într-o instituţie financiară non-bancară. Am învăţat cum să fiu creativ când am de terminat o prezentare. Dacă nu reuşesc în prima jumătate de oră, ideile mi se diluează. Ce va pot spune eu este că multinaţionalele, companiile mari unde cultura organizaţională înseamnă ceva, au multe, foarte multe chestii cool şi benefice mai ales pentru arhetipul românului. Sigur, nu totul e perfect, dar în ziua de azi ai de unde să alegi. Cine mai face glume cu corporatişti în 2018 e fix genul ăla care spune glume vechi sau e fan Iris la 18 ani, pardon, naţionala de rock.”

Sfaturi pentru cei născuţi în zodia dansului

Tot pe 21 iunie, tot de la ora 16.00, în zona de chill din Floreasca Park, sunteţi aşteptaţi cu muzică marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, mâncare, mixuri de bere, limonadă şi Red Bull.

Sfaturi pentru cei născuţi în zodia Zenului

Cei care nu au chef de dans se pot relaxa cu clase gratuite de yoga la World Class (Promenada, Caro, Upground, America House, Militari) sau pot sta la poveşti cu prietenii pe terasele de la Control, Expirat şi Energiea.

După ce treci linia de finiş la ora 16:00, intră pe pagina de eveniment de pe Facebook şi arată-le tuturor cum îţi petreci tu orele libere câştigate folosind efectul #GataLa4. 

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite