Categorie VIP aproape sold-out, la concertul Dr. House din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hugh Laurie va cânta pentru publicul din România pe 12 iulie, de la 20.00, la Sala Palatului
Hugh Laurie va cânta pentru publicul din România pe 12 iulie, de la 20.00, la Sala Palatului

Prima categorie de bilete pentru concertul Hugh Laurie With The Copper Bottom Band, ce va avea loc la Sala Palatului pe 12 iulie, de la 20.00, e aproape epuizată.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim, magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro. În functie de categorie, preţul unui bilet este de 310 lei (VIP), 260 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria a II-a), 170 de lei (categoria a III-a), 125 de lei (categoria a IV-a).

Charismaticul Doctor House din serialul cu acelaşi nume îşi va  încânta fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit. Actorul britanic a intrat în Cartea Recordorilor de două ori, cu titlul de cel mai bine plătit actor într-un serial TV şi pentru „Dr. House“, cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

După lansarea celui de-al doilea album, „Didn’t It Rain“, şi un turneu sold-out în America de Sud, Australia şi Noua Zeelanda, Hugh Laurie şi-a extins turneul mondial şi în Europa, în această vară. ÎmpreunĂ cu The Copper Bottom Band, actorul, scriitorul şi muzicanul britanic va susţine un concert live, la Sala Palatului, evenimentul fiind organizat de Phoenix Entertainment şi susţinut de Euforia TV şi de Trustul Intact.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite