Carla’s Dreams cântă cu Loredana la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carla’s Dreams, un artist a cărui identitate e secretă  FOTO Arhivă personală
Carla’s Dreams, un artist a cărui identitate e secretă  FOTO Arhivă personală

Una dintre senzaţiile muzicale ale acestui an, Carla’s Dreams, lansează în această seară, la „Vocea României“, noul single, „Lumea ta“. Artistul basarabean va interpreta melodia în duet cu Loredana.

Cei doi artişti au mai cântat nouă piesă şi în cadrul concertelor pe care Loredana le-a susţinut la Sala Palatului, în urmă cu o lună. Singleul a fost compus de Carla's Dreams, iar producţia a fost realizată de Carla’s Dreams şi The Farmers.

„La concertele mele, publicul a primit cu multă căldură noul single. Carla’s Dreams e un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm“, a spus Loredana. 

„«Lumea ta» este a două piesă lansată de Carla's Dreams în România (după P.O.H.U.I, un featuring cu Inna – n.r.) şi ne bucurăm că şi de data aceasta am colaborat cu o artistă româncă. Prin această piesă am încercat să transmitem ceea ce credem cu adevărat: stă în puterea noastră să ne facem viaţă mai frumoasă şi să luptăm, chiar dacă de multe ori, pare imposibil. Suntem onoraţi că Loredana, un nume atât de mare din industria muzicală, a acceptat invitaţia noastră şi suntem foarte încântaţi de rezultat“, a spus artistul.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite