Carla’s Dreams a lansat două piese în aceeaşi zi, una în colaborare cu Delia VIDEO

0
0

Carla’s Dreams şi-a surprins ieri fanii cu lansarea a două piese: „Inima“ cu videoclip în colaborare cu Delia şi „Animal de pradă“.

„Inima“ este inclusă pe albumul „Antiexemplu“ şi a fost prezentată publicului în premieră, în această variantă cu Delia, la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca şi piesa „Animal de pradă“.

„«Inima» este o piesă scrisă şi lansată de către Carla’s Dreams în urmă cu 5 ani de care s-a îndrăgostit Delia cu ceva timp în urmă şi care a căpătat împreună cu ea o nouă viaţă, o nouă formă. O adresare către inimă, un dialog sincer despre sentimente, dezamăgiri şi speranţe. Un duel ascuns dintre raţional şi subconstient“, au declarat Carla’s Dreams.

„De fiecare dată, Carla’s Dreams şi cu mine ne completăm bine şi nu ne putem abţine să nu colaborăm“, a spus Delia.

„Inima“ este compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Costin Bodea, iar „Animal de pradă“, compusă tot de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artiştilor: „Sub pielea mea“, „Te rog“, „Imperfect“, „Acele“, „Antiexemplu“, „Până la sânge“.

  

Videoclipurile pentru „Inima“, ca şi cel pentru „Animal de pradă“ au fost regizate şi filmate de Roman Burlaca şi George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaborează de fiecare data.

De curând, Carla’s Dreams au lansat single-ul „Frica“, care are 4 milioane de vizualizări este pe locul 3 în trending. „Formula Apei“, o altă piesă de pe albumul „Antiexemplu“, a fost lansată zilele trecute cu videoclip. Luna trecută, au lansat şi „Beretta“ care are deja peste 17 milioane de vizualizări.

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonaţi pe propriul canal de YouTube, unde au 468 de milioane de vizualizări. Este al doilea canal de YouTube din România la categoria artişti, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonaţi.

Carla’s Dreams au câştigat anul acesta patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song „Imperfect“, Best Group, Spring Hit „Antiexemplu“ şi Summer Hit „Până la sânge“.

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite