Cargo va susţine un concert „Live la Arenele Romane“, cu ocazia lansării DVD-ului cu acelaşi nume VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Cargo va susţine un concert la Arenele Romane pe 18 Martie, de la ora 20.00. Pe această cale, formaţia rock va lansa DVD-ul „Live la Arenele Romane“, filmat pe aceeaşi scenă cu ocazia show-ului „Noaptea vrajitoarelor“ din 2014.

DVD-ul „Live la Arenele Romane“ conţine o selecţie de opt piese reprezentative din concertul de pe 30 octombrie 2014, inclusiv videoclipurile „A 5-a dimensiune“ şi „Nu ma lasa sa-mi fie dor“, piese care nu se regăsesc pe niciun album al trupei. Cargo a lansat deja videoclipul live al piesei „Nu pot trai fara tine“, inclus pe DVD.

În deschiderea concertului de două ore, susţinut de Cargo, vor cânta trupa de heavy metal 9.7 Richter şi chitaristul Arthur.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică IaBilet: Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara şi Hard Rock Cafe, la următoarele preţuri:

•45 de lei Acces General pana pe 18 martie;

•50 de lei Acces General ziua concertului la intrare;

•70 de lei VIP (în faţa scenei) - doar 200 de bilete.

Programul concertului de pe 18 martie este următorul:

Open Doors: 19:00

Arthur: 20:00 - 20:30

9.7 Richter: 20:45 - 21:30

Cargo: 22:00 - 23:30

Marţi, 15 martie, Preşedintele Klaus Iohannis a decorat trupa Cargo printr-un decret din 1 Decembrie 2015, cu Ordinul „Meritul Cultural“, în rang de Cavaler, „cu prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei, pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical“.

Showul aniversar, Cargo - 30 de ani a avut loc anul trecut în cadrul festivalului Metalhead Meeting de la Bucureşti. 

„Dupa concertul aniversar «Cargo 30 de Ani» din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat «Best Metal Show 2015», este momentul să scriem o nouă filă de istorie a rockului românesc“, ne transmit membrii trupei.

Trupa Cargo este formată din: Adrian Baciu Igrişan – voce şi chitară, Adi Bărar – chitară, Tavi Pilan- tobe, Ionuţ Cârjă – clape şi Florin Barbu – bass.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite