Cântăreaţa Kelly Clarkson divorţează după şapte ani de mariaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kelly Clarkson a depus cererea de divorţ de Blackstock, invocând „diferenţe ireconciliabile”, potrivit unor documente judecătoreşti obţinute de presa străină.

Cântăreaţa şi vedeta de televiziune Kelly Clarkson a depus actele de divorţ după aproximativ 7 ani de la nunta cu impresarul Brandon Blackstock, cu care are doi copii, scrie news.ro

Clarkson, care este şi jurat la emisiunea „The Voice”, a depus actele sub numele Kelly Blackstock, pe 4 iunie, la Los Angeles, potrivit The Hollywood Reporter.

Ea a invocat diferenţe ireconciliabile, a cerut să nu fie obligată să plătească pensie alimentară şi revenirea la numele Clarkson în acte. Din documentele depuse rezultă că a existat un contract prenupţial.

Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani şi Blackstock, în vârstă de 43 de ani, au împreună o fiică în vârstă de 5 ani şi un fiu în vârstă de 4 ani.

Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2013, acesta fiind primul mariaj pentru Clarkson şi al doilea pentru Blackstock, fiul fostului ei manager, care mai are doi copii din prima căsnicie.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite