„Ca pe vremuri“: Holograf, Compact şi Iris se reunesc pe aceeaşi scenă, în cadrul unui concert de cinci ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Holograf, Iris şi Compact concertează pe 15 iunie la Arenele Romane
Holograf, Iris şi Compact concertează pe 15 iunie la Arenele Romane

După 40 de ani de carieră, timp în care generaţii întregi au crescut cu muzica lor, trio-ul de aur al rock-ului românesc se reuneşte în spectacolul „Ca pe vremuri“ la Arenele Romane, în data de 15 iunie 2017, de la ora 18.00.

Timp de 5 ore fără întrerupere artiştii, care au împărţit sute de zile de distracţie şi amintiri de neuitat, aceleaşi scene, aceiaşi fani, vor transforma din nou, ca de fiecare dată, şi acest concert într-o adevărată petrecere. Hituri precum „Fata din vis“, „Cântec pentru prieteni“ (Compact), „Baby“, “Cine mă strigă în noapte” (Iris), “Banii vorbesc”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea” (Holograf) vor răsuna de pe scena Arenelor Romane şi de pe buzele miilor de nostalgici care îşi vor depăna amintirile cele mai dragi alături de trupele de suflet ale adolescenţei.  

  

Cei care au crescut şi s-au îndrăgostit pe muzica lor, au trăit momentele rebele şi libertine ale tinereţii sau şi-au dezlănţuit energia pe muzica rock, sunt aşteptaţi să retrăiască, la Arenele Romane, ca pe vremuri, povestea celor mai puternice amintiri, alături de prietenii dragi. 

Biletele se găsesc pe Iabilet.ro şi în magazinele Flanco şi au preţ redus până pe 30 aprilie 2017.

colah ca pe vremuri
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite