Bono despre trupa U2: „Suntem pe punctul de a deveni irelevanţi în muzică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bono, solistul trupei irlandeze U2, consideră că formaţia sa a devenit „un nume irelevant“ în industria muzicală, deoarece publicul tănăr nu se mai regăseşte în muzica grupului.

Muzicianul spune că trupei sale îi este tot mai greu să rămână un nume semnificativ în industria muzicală, pe măsură ce membrii grupului îmbătrânesc, deoarece experienţele personale pe care aceştia le descriu în cântecele lor nu mai au rezonanţă în rândul publicului mainstream, potrivit Mediafax.

„Suntem pe punctul de a deveni irelevanţi. Trebuie să creezi cântece relevante pentru tine însuţi, despre momentul în care te afli în viaţă, să descrii cu onestitate experienţele pe care le ai. Dacă acest lucru este relevant pentru alţi oameni, atunci e minunat. Însă noi nu mai ştim dacă acest lucru este în continuare valabil“, a declarat Bono, într-un interviu pentru BBC Radio 1.

Cântăreţul irlandez a spus că sursa de inspiraţie pentru cel de-al 13-lea album al trupei U2, al cărui titlu nu a fost deocamdată ales, este perioada de debut a grupului, mai exact anul 1976.

Potrivit artistului irlandez, noul album al trupei U2 va fi finalizat în următoarele două luni. După ce va fi lansat, trupa irlandeză vrea să îl promoveze prin concerte pe care le va susţine în săli mai mici de spectacole.
"Pentru acest album, vom începe în săli de concerte. Ne-ar plăcea să îl cântăm la O2 Arena. Uneori, e minunat să susţii astfel de concerte intime", a adăugat Bono.

Trupa U2 este alcătuită din basistul Adam Clayton, Bono (voce şi chitară), Larry Mullen Jr. (tobe) şi chitaristul The Edge. Trupa a câştigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de albume.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite