Bonnie Tyler va avea bodyguard personal la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonnie Tyler concertează sâmbătă la Sala Palatului din Bucureşti
Bonnie Tyler concertează sâmbătă la Sala Palatului din Bucureşti

Bonnie Tyler, care va concerta la Sala Palatului sâmbătă, 8 decembrie, va avea avea un bodyguard personal pe toată durata şederii ei la Bucureşti şi va circula cu o limuzină, potrivit organizatorilor concertului, Project Events.

În backstage artista a solicitat ceai englezesc, îndulcitor, lapte cu conţinut scăzut de grăsimi, vin roşu produs în Chile şi vin alb din Noua Zeelandă, sandvişuri cu ton, brânză, vită, dar salate şi alune.

Vedeta va sta la un hotel de 5 stele dotat cu solar, piscină şi sală de fitness. De altfel, Bonnie Tyler este cunoscută pentru atenţia pe care o acordă aspectului fizic. Artista foloseşte de câteva ori pe an botoxul, şi, cu toate că se declară un fan al acestei substanţe, o foloseşte totuşi cu mici rezerve.  

Concertul Bonnie Tyler - Greatest Hits va include cele mai cunoscute piese ale artistei, printre care „It’s a Heartache“, „Holding Out for a Hero“ şi „Total Eclipse of the Heart“. Mai sunt bilete disponibile la preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei, care pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta.

Tot sâmbătă, vedeta este invitată în platoul emisiunii „X Factor“, unde va susţine un recital.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite