Black Coffee, Pan-Pot şi Sickick vin pe 3, 4 şi 5 iunie la SAGA Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă foto: SAGA Festival
Sursă foto: SAGA Festival

Unii dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică electronică la nivel internaţional vin la începutul verii la SAGA Festival. Primii DJi anunţaţi în line-up-ul festivalului au fost Afrojack, Marshmello şi Timmy Trumpet, iar lor li se alătură Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine şi Sickick. Mulţi alţi artişti vor fi anunţaţi la începutul anului viitor.

Black Coffee este un adevărat fenomen al muzicii house şi un nume important atunci când vine vorba despre scena EDM mondială. A câştigat multiple premii de-a lungul carierei sale, a lansat albume de succes şi reuşeşte de fiecare dată să creeze set-uri memorabile.

Black Coffee - Saga Festival

Nicole Moudaber şi-a început cariera în Liban, în anii ’90, însă la scurt timp s-a stabilit în Londra, acolo unde a început să aibă succes ca DJ şi producător şi a început colaborarea cu Carl Cox. De-a lungul timpului, a avut apariţii importante în Billboard, The New York Times, CNN, Mixmag, Dancing Astronaut şi Paper Magazine. În 2014, a lansat In The Mood Radio cu difuzare săptămânală în peste 50 de ţări şi peste 70 de staţii radio. Artista cucereşte publicul cu show-urile sale electrizante.

Nicole Moudaber - Saga Festival

Duo-ul tehno german Pan-Pot, format din DJii Tassilo Ippenberger şi Thomas Benedix, a devenit popular odată cu lansarea albumului de debut, Pan-O-Rama. De la lansarea din 2005, cei doi artişti au avut show-uri în lumea întreagă şi au încântat milioane de oameni de pe toate continentele, fiind doi dintre cei mai de succes DJi de pe scena muzicii tehno. 

Pan-Pot - Saga Festival

Purple Disco Machine este DJ german de muzică disco house. Cu 9 ani în urmă, a lansat propriile sale producţii, iar de atunci a avut nenumărate show-uri la nivel internaţional şi a lansat albumul de debut împreună cu Sony Music Entertainment. În 2020, artistul şi-a sărbătorit succesul prin piesa Hypnotized, feat. Sophie and the Giants, care s-a clasat pe primele locuri în Italian Singles Chart şi a primit două certificări de platină. În acelaşi an, a produs remixuri oficiale pentru piesele Don’t start now - Dua Lipa şi Rain on me - Lady Gaga. 

Purple Disco Machine - Saga Festival

Sickick a fost una dintre revelaţiile primei ediţii SAGA Festival. Artistul de origine canadiană a electrizat scena Source şi a încântat zeci de mii de oameni cu set-ul său şi cu energia molipsitoare. Anul viitor revine la Bucureşti cu noi surprize şi nerăbdător să reîntâlnească publicul de care s-a îndrăgostit toamna aceasta. 

Sickick - Saga Festival

Cei care îşi doresc să nu rateze o ediţie explozivă SAGA îşi pot cumpăra acum biletele, la cel mai mic prag de preţuri, de aici. Doar în luna decembrie pot fi achiziţionate în sistemul de rate cu 10 euro depozit.

Pe 3, 4 şi 5 iunie, la Arena Naţională, întregul concept al festivalului va atinge noi valenţe, vor fi mai multe scene şi foarte multe secrete care aşteptă să fie descoperite şi să bucure zeci de mii de oameni din întrega lume.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite