Black Coffee a câştigat premiul Grammy pentru „Cel mai bun album de muzică dance-electronică”. DJ-ul vine pe 3 iunie la SAGA Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Black Coffee - Saga - main

Black Coffee a câştigat duminică seară premiul Grammy pentru Cel mai bun album de muzică dance-electronică, Subconsciously. Artistul a fost prezent, împreună cu fiul său cel mare, Esona, la cea de-a 64-a gală a premiilor Grammy, în Las Vegas.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul muzicii, pentru faptul că îl pot împărtăşi cu lumea întreagă, că are puterea de a vindeca suflete şi de a ajuta oamenii să depăşească unele momente din viaţă. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acest album, de la Msaki din Africa, până la David Guetta, care a crezut în mine şi în urechea mea. De asemenea, Pharell Williams, Josie, Delilah, Rams şi toţi cei care sunt pe acest album”, a declarat Black Coffee.

Subconsciously a fost foarte bine primit de publicaţiile mari de muzică din lume, multe dintre ele remarcând faptul că „a construit o hartă formidabilă a geografiei muzicale a locului pe care el îl numeşte acasă”.

„Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor mei din întreaga lume, care îmi ascultă muzica, că au crezut şi cred în mine. Familiei şi copiilor mei”, a continuat artistul.

Albumul prezintă colaborări cu artişti internaţionali precum Pharrell Williams, Usher, David Guetta şi Delilah Montagu, dar şi sud africani - Msaki, Una Rams, Tellaman şi Sun El Musician.

Black Coffee - Saga - interior

Este pentru prima dată când un muzician sud-african câştigă sau este nominalizat la categoria Cel mai bun album dace-electronic la Premiile Grammy.

Black Coffee poate fi văzut anul acesta în România, pe 3 iunie, la SAGA Festival, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Biletele pentru SAGA pot fi cumpărate de aici.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite