„We Are One” a strâns peste 4,5 milioane de lei, bani donaţi către Crucea Roşie Română pentru ajutarea poporului ucrainean FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
We Are One - main

Peste 35.000 de oameni au participat sâmbătă la „We Are One”, cel mai mare concert caritabil din România pentru sprijinirea poporului ucrainean. A fost o adevărată desfăşurare de forţe atât în ceea ce priveşte organizarea evenimentului, cât şi implicarea tuturor celor care au vrut să le dea o mână de ajutor oamenilor care trec prin momente cumplite şi au mare nevoie de suport în această perioadă grea.

Peste 4.5 milioane de lei au fost strânşi în urma concertului caritabil din biletele vândute pe platforma SAGA Festival, SMS-uri şi transferuri bancare direct către Crucea Roşie, dar şi toate încasările de publicitate obţinute pe perioada transmisiunii LIVE, pe care Pro TV le donează integral. 

Banii strânşi în urma organizării evenimentului „We Are One” vor fi donaţi către Crucea Roşie Română pentru sprijinirea poporului ucrainean. 

Peste 40 de artişti internaţionali şi locali au acceptat invitaţia de a fi parte dintr-un eveniment unic şi de a se alătura astfel efortului uriaş al tuturor de a ajuta oamenii care zilnic îşi părăsesc ţara şi luptă pentru vieţile lor şi ale familiilor lor, în condiţii de nedescris. Au fost peste 8 ore de muzică live, un show formidabil, piese cântate în premieră pentru „We Are One” şi momente pline de emoţie şi empatie create special pentru eveniment.

Armin van Buuren, cel mai iubit DJ de publicul din ţara noastră, a venit sâmbătă la Bucureşti pentru a fi alături de români în sprijinirea poporului ucrainean şi a transmis prin setul lui un mesaj de pace şi speranţă. Din capitala noastră, artistul a plecat în Krakovia pentru show-ul A State of Trance dedicat situaţiei dramatice din Ucraina, pentru strângerea de fonduri donate către Crucea Roşie. Astfel, ALDA este prima companie care a organizat două evenimente muzicale la nivel internaţional pentru ajutarea ucrainenilor: „We Are One” şi A State of Trance Polonia.

We Are One - interior 1

Unul dintre cele mai sensibile momente ale evenimentului a fost adus de Tom Odell. Artistul britanic a cântat, împreună cu un cor de copii, patru piese pline de emoţie, printre care şi Another Love, melodia care a devenit imnul celor care protestează paşnic în întreaga lume pentru pace.

Şi artista ucraineană Jamala a urcat sâmbătă pe scena de la Naţional Arena şi a interpretat în lacrimi piesa 1944. Jamala este refugiată cu cei doi copii ai săi, în timp ce soţul său a rămas în Ucraina.

Evenimentul a fost transmis live pe canalele de YouTube şi Facebook SAGA, pe Kiss TV, Kiss Fm şi Facebook Kiss FM şi pe Voyo. De la ora 20:00, concertul a putut fi urmărit live, pe Pro TV. 

Peste 30 de staţii TV din România şi internaţionale şi 300 de website-uri au preluat semnalul pentru livestream.

Pentru a ajunge la cât mai mulţi oameni mesajul şi scopul organizării „We Are One”, Kiss FM a transmis 13 ore live de la Naţional Arena, pe 12 martie.

We Are One - interior 2

Peste 11 milioane de oameni din România şi din străinătate au urmărit transmisia live „We Are One” pe toate canalele digitale, radio şi TV. 

Zeci de companii, furnizori şi sponsori s-au alăturat organizării evenimentului şi au contribuit pentru a veni în sprijinul celor care au mare nevoie de ajutor în aceste momente extrem de dificile.

Cei care îşi doresc să ajute pot face în continuare donaţii către Crucea Roşie Română - buton special „We Are One”, aici, în conturile organizaţiei sau prin SMS, la 8825, cu textul „ONE”. 

„We Are One” este o campanie iniţiată de Saga Festival, Pro TV, Kiss FM şi Primăria Municipiului Bucureşti pentru poporul ucrainean.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite