Andrea Bocelli cântă la Bucureşti în 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli va concerta pentru prima oară în România anul viitor, anunţă organizatorii concertului, Project Events şi European Events Service.

Spectacolul va avea loc pe 10 mai 2013, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Organizatorii au reuşit să-l convingă pe artistul italian să cânte în România după negocieri care au durat mai bine de un an.

Biletele au fost pus în vânzare astăzi şi pot fi achiziţionate de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Statia de Metrou Unirii 1 sau online, pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro. Biletele au următoarele preţuri: 150 de lei (fără loc), 250 de lei, 350 de lei, 550 de lei, 750 de lei, 900 de lei şi 1.400 de lei (zona VIP).

Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958, într-un sat din apropiere de Pisa, într-o familie de fermieri. La vârsta de 6 ani a început să ia lecţii de pian, flaut şi saxofon. Copilăria sa a fost marcată de un eveniment nefericit: născut cu glaucom, Andrea a orbit total la doar 12 ani, în urma unui accident survenit la fotbal. La scurt timp, a câştigat prima competiţie muzicală, cu melodia „O sole mio“.

Debutul în lumea mare a muzicii italiene a avut loc la Festivalul San Remo, în 1994, la secţiunea Debutanţi, unde a câştigat cu melodia „Calmo della Sera“.

Recunoaşterea internaţională a venit doi ani mai târziu, odată cu lansarea melodiei „Con te Partiro“, care ulterior a fost rescrisă ( cut tilul în engleză „Time to Say Goodbye“), pentru a fi cântată în duet cu Sarah Brightman. În 1997 şi-a făcut debutul în operă.

MuzicăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite