„Alt început“ pentru Nico, în cel mai nou videoclip al artistei

0
0

Nico (45 de ani) revine în peisajul muzical românesc cu o nouă piesă, „Alt început“, pentru care a filmat un videoclip. În clip, artista apare în ipostaze sexy, al îndemnul regizorului Petre Năstase. Noua melodie este o colaborare cu Sony Flame şi vorbeşte despre trădarea în dragoste.

În urmă cu câteva zile, Nico a termina filmările pentru un nou videoclip din cariera sa, la piesa „Alt început“, cel mai nou single al cântăreţei. Regizorul Petre Năstase i-a cerut artistei să renunţe la inhibiţii şi să filmeze cât mai sumar îmbrăcată. Spunându-i „Eşti frumoasă, eşti sexy, eşti J Lo a României“, Năstase a convins-o pe Nico să renunţe la multe dintre obiectele vestimentare asigurate special pentru acest videoclip de magazinele Guess din Bucureşti.

Cadrele cu Nico îmbrăcată extrem de sumar au fost filmate într-o lumină mai obscură, lăsând imaginaţia admiratorilor vedetei să o ia razna. „Am încredere în Petre Năstase şi în echipa lui de profesionişti şi sunt convinsă că va ieşi un clip foarte bun. Am filmat 15 ore, iar părul meu a rezistat impecabil datorită experienţei stilistului Paul Bălăneanu şi a calităţii extraordinare a produselor organice pentru păr de la O Way Organic Beauty Center. Piesa este scrisă de Laurenţiu Matei, Ovidiu Iordache şi Răzvan Preda şi este o colaborare cu Sonny Flame“, a declarat Nico.

În videoclip, Nico joacă rolul unei femei care a fost părăsită de partenerul ei pentru o femeie mai tânără care nu-l poate iubi la fel de mult. În afara ipostezelor sexy cu artista, în videoclip vor mai fi şi alte cadre la fel de provocatoare cu Sonny Flame, cu dansatorii săi, dar şi cu modelul care joacă rolul femeii pentru care Nico a fost părăsită.  

„Mesajul acestui cântec este că există oricând un nou început, chiar şi după o mare dramă sentimentală“, a mai spus ea.

image

Secvenţă din videoclipul „Alt început“ FOTO Arhivă

Nicoleta Matei cunoscută simplu ca Nico, este o cântăreaţă de muzică pop. Nico şi soţul ei au un studio propriu. Nico este cunoscută pentru colaborarea cu trupa B.U.G. Mafia, pentru piesa „Cine e cu noi“, dar şi pentru participarea la Eurovision. În 2008, Nico a câştigat dreptul de a reprezenta România la concursul Eurovision, care a avut loc la Belgrad, Serbia, cu melodia „Pe-o margine de lume“, interpretată alături de Vlad Miriţă. Clasându-se pe locul şapte în semifinală, piesa a ajuns în finala competiţiei, obţinând 45 de puncte şi locul 20 din 25 de ţări participante. Cele mai cunoscute piese ale artistei sunt „Nu pot să mai suport“, „Rămâi cu bine“, „Tot ce-mi ceri“, „Spune-mi unde“, „Vorbe“, „Nu mă gândesc“ şi „Heaven knows“. Nico a lansat patru albume: „Gând pentru ei“ (2003), „Aşa cum vrei“ (2005), „Cast Aways“ (2007) şi „Love Mail“ (2009).

Mai multe - Muzică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite